Ηλίας Ψινάκης για πυρκαγιά στο Μάτι: «Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, κανονικότατα»

Στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για την τραγωδία στο Μάτι.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση πήρα την άδειά μου στη γιορτή μου, είχα κάνει και ένα πάρτι. Πέρασα μαύρη γιορτή και έγινε ακόμα πιο μαύρη μετά λόγω της πυρκαγιάς».

«Σήκωσα τον κόσμο να φύγω με ελικόπτερο, πήρα τον ελικοπτερά μου και μου είπε ότι

απαγορεύονται οι πτήσεις. Επιλέγω να φύγω με φουσκωτό, λόγω καιρού πήγαμε προς τη Σέριφο. Ο καπετάνιος έβαλε τα κλάματα γιατί δεν το είχε ξαναζήσει αυτό.»

«Η δήλωση που έκανα ότι κάηκε το σπίτι μου ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχω κάνει. Στο σπίτι μένει η μητέρα μου που είναι 88 χρονών και μου έλεγε ότι καιγόμαστε.»

«Δεν κοιμάσαι ήσυχα ούτως ή άλλως. Δεν το λες αυτό. Δεν μπορείς να κοιμάσαι ήσυχα όταν πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι. Όπως και να έχει δεν το λες αυτό το πράγμα. Είναι ανθρώπινο και δεν κοιμάσαι ήσυχος.», είπε η Φαίη.

«Αρκετά με τα φουσκωτά, κάηκαν 100 άνθρωποι. Σας παρακαλώ πολύ με αυτές τις αηδίες. Μου έρχεται να μπήξω τα κλάματα», είπε ο Άρης Καβατζίκης, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε:

«Ποιος έχει πει ότια αισθάνεται άσχημα; ποιος παραιτήθηκε; Αν τους ρωτήσετε θα πούνε ότι δεν έφταιξαν».

Στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης είπε:

«Υπάρχει κάτι που λέγεται ευθιξία καταρχήν. Ο κος Ψινάκης δεν άκουσε ποτέ τι σημαίνει ευθιξία; Πώς μπορεί να βγαίνει σε μια συνέντευξη μετά από όλα αυτά που έγιναν το καλοκαίρι και να λέει «κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια»; Αν ο ίδιος δεν φταίει σε τίποτα, μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια με 100 ψυχές που φύγανε από τον δήμο του; Σας παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή μας ακούν πολλοί άνθρωποι, δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας με αυτές τις αηδίες που ακούμε κάθε μέρα! Ντρέπομαι γι’ αυτό το απόσπασμα! Σοβαρά; Μπράβο του! Κύριε Ψινάκη καταλαβαίνουμε το πρόβλημά σας με την όρασή σας, κοιτάξτε λίγο τον κόσμο στα μάτια, βγάλτε λίγο αυτά τα γυαλιά επιτέλους! Αρκετά πια με τα μαλλιά και τα γυαλιά και τα φουσκωτά και τα πάρτι! Ζούμε σε άλλες εποχές, χάθηκαν 100 άνθρωποι, μου έρχεται να μπήξω τα κλάματα! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που εκλέγουμε στην Ελλάδα; Κάθε μέρα καταπίνουμε μπόλικο σανό!»

Δες το βίντεο!

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είναι η τρίτη χρονιά που µας χωρίζουν με τον Φάνη»

Keywords
Τυχαία Θέματα