Ηλίας Ψινάκης: Ξάφνιασε τους πάντες στο χθεσινό live του X-Factor -«Δεν πάει καλά σε νούμερα και θα καταλήξω ότι φταίω εγώ»

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το χθεσινό live του X-Factor, ο Ηλίας Ψινάκης θέλησε να εκφράσει on air κάποιες σκέψεις του, ξαφνιάζοντας τόσο την παραγωγή του μουσικού διαγωνισμού όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην παρουσία του εκεί και στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει

το X-Factor.

«Να πω κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας; Έχω κάνει κριτική και αυτοκριτική για αυτό που κάνουμε, παρόλο που θα πάθει εγκεφαλικό ο διευθυντής του Mega, ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Εγώ βλέπω τα πράγματα με άλλη σκοπιά. Νομίζω ότι έχει γίνει μια αδικία σε αυτό το σόου. Και θα καταλήξω ότι φταίω εγώ. Αυτό το σόου είναι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και δεν πάει καλά σε νούμερα. Άρα σημαίνει ότι κάτι λάθος κάνουμε. Γιατί τα νούμερα αντικατοπτρίζουν αν κάνουμε κάτι καλό ή όχι. Έτσι σκέφτηκα. Όταν γίνεται κάτι, εγώ εξετάζω που φταίω εγώ.

Σκεφτόμουν μήπως η παρουσία μου σε ένα τέτοιο σόου που είναι όλοι δεμένοι, μήπως είναι βαρετό. Στην πρεμιέρα ήταν όλα πολύ καλά. Όταν είδα το επεισόδιο είδα ένα πάρα πολύ βαρετό σόου, που δεν ξέρω ποιος φταίει. Σκέφτηκα μήπως η παρουσία μου σας έχει απορρυθμίσει και σας έχει μπλοκάρει. Γιατί ήταν όντως βαρετό. Σήμερα ήταν υπέροχο. Έχω λίγο μπλοκάρει. Θα το λύσω στο επόμενο. Γιατί αν φταίω εγώ, εσείς κάνετε τη δουλειά σας κι εγώ το κέφι μου… Ήθελα να πω μήπως εγώ κάνοντας το κέφι μου σας μπλοκάρω. Γιατί σε περίπτωση που εγώ σας μπλοκάρω και πάει χάλια. Χάλια πάει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Τότε, τον λόγο πήρε ο Αντρέας Γεωργίου, τονίζοντας ότι «τα νούμερα έχουν πολλές ερμηνείες».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Γενέθλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Η on air έκπληξη από την σύντροφό του και την κόρη της

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχτεί -Πώς την αποκαλούσαν όταν ήταν μικρή

Βάνα Μπάρμπα: Ξεσπά κατά της γυναίκας που την παρενοχλεί – «Λάθος που υπήρξα ευγενής, θα την στήσω στη γωνία»

Keywords
Τυχαία Θέματα