Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ: Η ζωντάνια σου είναι μεγάλη, το ίδιο κι η διάθεσή σου να διευρύνεις τους ορίζοντες, να ταξιδέψετε, να μάθετε καινούργια πράγματα, να γνωρίσετε πρόσωπα και πράγματα. Αν επέστρεψες στη δουλειά σου,θα έχεις μια περίεργη όρεξη να κάνεις πράγματα, θα είσαι ανοιχτόμυαλος, θα έχεις ιδέες και σχέδια που θα τα επικοινωνήσεις στους κατάλληλους ανθρώπους. Ερωτικά, είσαι ενεργητικός και δραστήριος, δε διστάζεις να κάνεις τα ανοίγματά σου, διατηρώντας περιπετειώδες αλλά κι αισιόδοξο πνεύμα. Άλλωστε έχεις την πεποίθηση ότι στη ζωή χρειάζεται και λίγη τρέλα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Δέχεσαι προτάσεις συνεργασίας, προσφορές που φαίνονται πολλά υποσχόμενες, συζητάς τα πάντα, αλλά σε καμία περίπτωση δε ρισκάρεις να προχωρήσεις σε συμφωνία, αν δεν πάρεις τα εχέγγυα και δεν πειστείς ότι θα είσαι μελλοντικά εξασφαλισμένος. Μπορεί να έχεις εύνοια, αλλά δεν είναι στη φύση σου το να λειτουργήσεις απερίσκεπτα ή να στέκεσαι μόνο στη θετική πλευρά που σου παρουσιάζεται, χωρίς ψάξιμο. Ερωτικά, θέλεις το παραπάνω κι είσαι πρόθυμος να δοκιμάσεις μια καινούργια εμπειρία, αρκεί να μην ξεφύγεις πολύ από τα όριά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νιώθεις ότι δεν είσαι έτοιμος να κλείσεις την πόρτα πίσω σουκαι να πας για άλλα, όμως δεν έχεις και τις αντοχές να παλέψεις για να το οτιδήποτε τη συγκεκριμένη στιγμή, γι’ αυτό αδιαφορείς επιδεικτικά για τα τεκταινόμενα στα επαγγελματικά σουκαι κάνοντας απλά αυτό που χρειάζεται. Τα ίδια συναισθήματα μπορεί να έχεις και για τη σχέση σου, που αισθάνεσαι ότι έχεις προσπαθήσει αρκετά για να μπουν κάποια πράγματα στη σωστή τροχιά, όμως η άλλη πλευρά μάλλον αδιαφορεί. Αν είσαι μόνος ωστόσο, ευνοείσαι αρκετά και είναι πιθανή μια καινούργια γνωριμία που θα σε ανανεώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δουλειές είναι αρκετές, ενδεχομένως να είχαν μείνει εκκρεμότητες πριν φύγεις και τώρα στο γυρισμό που έχουν μαζευτεί κι άλλα θα αρχίσεις να τρέχεις για να τα διευθετήσεις, παρά τη βαρεμάρα ή την έλλειψη κάθε διάθεσης να ασχοληθείς μαζί τους. Ωστόσο, δεν έχεις άλλα περιθώρια για αναβολές. Ερωτικά, έχεις θαυμαστές που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και περιμένουν από σένα το πράσινο φως, όμως δε σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και σε αυτήν τη φάση της ζωής σου δε θέλεις να κάνεις βιαστικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ: Οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες και τις κυνηγάς, οπότε δεν αποκλείεται, συμπτωματικά, να βρεθείς σε ένα κύκλο ατόμων, που πέρα από τις διασκεδαστικές στιγμές που θα περάσεις, να έρθει η κουβέντα και στα επαγγελματικά, όπου θα κάνεις γνωστές τις ικανότητες αλλά και τις επιδιώξεις σου, προκαλώντας το ενδιαφέρον τους. Ερωτικά, θέλεις να συμβεί κάτι που θα σε ξεσηκώσει και θα σε ανανεώσει, αλλά έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις, όποτε δύσκολα θα αποδεχτείς ένα πρόσωπο που το μόνο που σου προσφέρει είναι τα αισθήματά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πολύ πιθανό, για άλλη μια φορά να κληθείς να βγάλεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο από τη δύσκολη θέση ή να πάρεις στην πλάτη σου ένα οικογενειακό ζήτημα, αφού δεν φαίνονται οι υπόλοιποι πρόθυμοι ή ικανοί για να το πράξουν. Όσο όμως υπομένεις και δεν τρίζεις τα δόντια, τόσο η κατάσταση θα διαιωνίζεται. Ερωτικά, αν χαλαρώσεις και αφεθείς να απολαύσεις το ενδιαφέρον που συγκεντρώνεις πάνω σου, χωρίς να σκέφτεσαι την μετέπειτα εξέλιξη, ίσως τα πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα και τελικά να βγεις κερδισμένος.

ΖΥΓΟΣ: Η σωστή πληροφόρηση είναι σημαντική, γι’ αυτό θα επιδιώξεις να την αποκτήσεις μέσα από άτομα που έχουν σχέση με τον χώρο που σε ενδιαφέρει, αν σκέφτεσαι να κάνεις μια επαγγελματική κίνηση ή θέλεις να αλλάξεις δουλειά. Άλλωστε, έχεις ευκολία στο να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να αποκτάς προσβάσεις, οπότε γιατί να μην την εκμεταλλευτείς. Από την άλλη, ο έρωτας είναι παντού και με την εύνοια που έχεις μπορεί να τον συναντήσεις τυχαία ακόμα και στο δρόμο. Να θυμάσαι όμως ότι δε χρειάζονται βιασύνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ένστικτό σου για να διακρίνεις, αν μια πρόταση ή μια προσφορά είναι όντως η ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτείς αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη ή παρουσιάζεται έτσι για να εντυπωσιαστείς. Ερεύνησε, ρώτησε κι αν δεν πάρεις σαφείς απαντήσεις, προχώρησε παρακάτω. Ερωτικά, δοκιμάζεις διάφορες εμπειρίες, αλλά δεν ενθουσιάζεσαι. Ζητάς πολλά, όμως δίκαια, αφού προσφέρεις και τα ανάλογα, γι’ αυτό είσαι μεν πρόθυμος να ρισκάρεις για να τα αποκτήσεις αλλά το πότε και το πού θα το αποφασίσεις εσύ. Άλλωστε δεν έχεις λόγο να βιάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προβάλλεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου και αν δεν αφήσεις να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμό σου από την προσοχή που λαμβάνεις, αλλά πλασάρεις σωστά τον εαυτό σου θα κερδίσεις την αποδοχή κάποιων ανθρώπων που ενδεχομένως να βοηθήσουν σημαντικά στην επαγγελματική σου πορεία. Αν έχεις σχέση, δε θα σταθείς στο ότι δεν έχεις την απόλυτη ελευθερία, αλλά στα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει. Αν είσαι μόνος, έχεις αυτοπεποίθηση αλλά και τύχη, οπότε δε θα διστάσεις να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είτε θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποιες επιπόλαιες συμπεριφορές συναδέλφων σου είτε εσύ θα βαριέσαι και θα δυσκολεύεσαι να συγκεντρώσεις το μυαλό σου για να διεκπεραιώσεις τα καθήκοντά σου. Όποια περίπτωση κι αν ισχύει, θα διαπιστώσεις ότι είναι λογικό, σαν άνθρωπος, να παρεκκλίνεις λίγο από τα συνηθισμένα, αφού ούτε οι συνθήκες, ούτε οι διαθέσεις είναι πάντα ίδιες. Μπορεί να σου χρειάζεται λίγος χρόνος να επανέλθεις στους ρυθμούς σου. Ερωτικά πάντως νιώθεις ότι είναι η στιγμή για μια δυναμική επανεκκίνηση, οπότε αρχίζεις να προετοιμάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι και ξεκινάς την καινούργια χρονιά με αισιοδοξία, τόσο περισσότερες ιδέες έχεις που αφορούν είτε στα επαγγελματικά και διαφορετικές προοπτικές είτε σε νέα ενδιαφέροντα. Αρκετές από αυτές θα τις μοιραστείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και μάλιστα θα σε βοηθήσουν να τις εμπλουτίσεις κιόλας ή να τις προχωρήσεις λίγο περισσότερο. Το θέμα είναι όμως να ανασκουμπωθείς για να γίνουν πράξη και να μη μείνουν στα λόγια. Ερωτικά, οι επιλογές σου αυξάνονται αλλά για να προχωρήσεις σε σχέση είναι δύσκολο, εκτός αν διατηρήσεις την αυτονομία σου και μετά.

ΙΧΘΥΣ: Είσαι πιο χαλαρός και βλέπεις αισιόδοξα τα πράγματα γι’ αυτό δε θα διστάσεις να κάνεις ανοίγματα ή συγκεκριμένες κινήσεις, αν έχεις καταστρώσει κάποια επαγγελματικά σχέδια ή θέλεις να δείξεις τις ικανότητές σου σε κάποιους ανθρώπους, ώστε να σε έχουν στα υπόψη τους. Εύνοια έχεις, το θέμα όμως είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και να διαφημίσεις σωστά τον εαυτό σου. Ερωτικά, μην φέρεσαι επιπόλαια γιατί μπορεί να τροφοδοτήσεις άθελά σου με ελπίδες ένα πρόσωπο και μετά θα βρεθείς στην άβολη θέση να δίνεις εξηγήσεις για τη συμπεριφορά σου.

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!

Φωτογραφία: Pintrest

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα