Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2019!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αναμένεται να φέρει για εσένα μια θετική εξέλιξη που μπορεί από τη μία να σχετίζεται με κάποια εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα η οποία μεταφράζεται και σε αύξηση των αποδοχών σου αλλά και σε βελτίωση των συνθηκών της ζωής σου γενικότερα, αλλά ειδικά όσο έχει να κάνει με το άγχος που βίωνες ως τώρα. Από την άλλη θετικά νέα μπορεί να προκύψουν και σε κάποιο θέμα υγείας, είτε δικό σου είτε κάποιου ανθρώπου στο στενό σου περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Με

την κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, να σχηματίζει μια ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα, κυβερνήτη του απέναντι σου Σκορπιού, κάποιος άνθρωπος αποδεικνύεται βράχος και υποστηρικτής των επιλογών σου, γεγονός που σε βοηθάει να πάρεις πιο εύκολα την απόφαση να ρισκάρεις και να κυνηγήσεις κάποιο όνειρο σου. Από την άλλη η όψη αυτή μιλάει για κάποιο ταξίδι που θα μπορούσες να κάνεις αυτές τις μέρες και το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή για να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που θα της δώσουν άλλο νόημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη από το ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου δέχεται τη θετική επιρροή του Πλούτωνα που κάνει ότι περνάει από το χέρι του να αλλάξει λίγο το κοινωνικό σου προφίλ… Είναι λοιπόν πολύ πιθανό κάποιος άνθρωπος ο οποίος τρέφει για εσένα βαθιά συναισθήματα να σου ζητήσει να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή ακόμα κι αν είστε σε γάμο να επιχειρήσετε να κάνετε ένα λίφτινγκ στους όρους της συνύπαρξης σας. Από την άλλη δεν αποκλείεται να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σου και όταν αυτή έρχεται από τον Πλούτωνα μπορείς να περιμένεις κάτι πολύ μεγάλο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια ερωτική απογοήτευση, ένας χωρισμός ή ακόμα και μια απόλυση θα μπορούσε να αποτελέσει για εσένα την ευκαιρία που έψαχνες και δεν το ήξερες τώρα που Αφροδίτη και Πλούτωνας προσπαθούν να σε ανανεώσουν. Βέβαια δεν αποκλείεται να σε αποκαταστήσουν κιόλας, ακόμα κι αν προβάλεις αντιστάσεις. Μια γνωριμία πάντως υπό την επιρροή αυτής της όψης θα μπορούσε να αποδειχτεί καταλυτικής σημασίας και να σε κάνει να αλλάξεις απόψεις ή/και ζωή!

ΛΕΩΝ

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα η καθημερινότητα αλλάζει και αλλάζει για δύο λόγους. Από τη μία γιατί προκύπτουν αλλαγές στα εργασιακά, ενδεχομένως και κάποιες προτάσεις που στο τέλος αυτή που βγαίνει πιο κερδισμένη απ’ όλους είναι η τσέπη σου! Από την άλλη όμως θα νιώσεις κι εσύ την ανάγκη να κάνεις αλλαγές που θα μπορούσαν να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση σου και ταυτόχρονα τις μετοχές σου στον ερωτικό τομέα. Έτσι το να ξεκινήσεις κάποιας μορφής άσκηση ή ακόμα και το ενδεχόμενο να προχωρήσεις σε κάποια αισθητική επέμβαση είναι πολύ πιθανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγο πριν φύγει από απέναντι σου η Αφροδίτη συναντάει σε μια ωραία όψη τον Πλούτωνα και μαζί φέρνουν στη ζωή σου ανθρώπους που σε μαγνητίζουν και σε γοητεύουν με πολύ μυστηριώδη τρόπο. Ναι, το διακύβευμα μπορεί να είναι ο έρωτας, αλλά με την ευρύτερη έννοια, με ο,τι μπορεί να συνεπάγεται ο έρωτας. Έτσι μπορεί να έρθουν στη ζωή σου άνθρωποι που έχουν τη δυναμική να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης, πηγή δύναμης και θα βγάλουν τον πιο δημιουργικό εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης (κυβερνήτης σου), με τον Πλούτωνα η ανάγκη σου να ξεφύγεις από παλιά μοτίβα στα οποία νιώθεις παγιδευμένος και οι προσπάθειες που καταβάλεις γι’ αυτό επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το να βλέπεις δηλαδή τα πρακτικά οφέλη που φέρνουν στην καθημερινότητα σου. Ακόμα είναι πιθανό να αποδεσμευτείς από κάποιες υποχρεώσεις που σου προκαλούσαν άγχος και εκνευρισμό, γεγονός που θα σου δώσει σημαντικές ανάσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, μαρκάρει στενά την Αφροδίτη στα “Ψάρια” με αποτέλεσμα να μπορείς να βλέπεις πολύ πιο αισιόδοξα τη ζωή και να εστιάζεις σε εκείνα τα… μικρά που όταν τα βλέπουμε μπορούμε να τη χαρούμε διαφορετικά. Από την άλλη φέρνει στη ζωή σου ανθρώπους που σε θαυμάζουν και που αναγνωρίζουν πάνω σου τα στοιχεία εκείνα που σε κάνουν ξεχωριστό. Αυτές οι μέρες επίσης είναι ό,τι πρέπει για εκ βαθέων εξομολογήσεις, από εκείνες που μπορούν να ενισχύσουν και να ανανεώσουν τους δεσμούς σου με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο της Αφροδίτη με τον Πλούτωνα μπαίνουν στην οικογένεια νέα μέλη γεγονός που από μόνο του είναι αρκετό για να νιώθεις πιο πλούσιος. Βέβαια από την άλλη μπαίνουν και λεφτά στο σπίτι… Τώρα αν θα τα φέρεις εσύ ή κάποιος άλλος μικρή σημασία έχει, γι’ αυτό μείνε στο αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται μάλιστα και το ίδιο το σπίτι ή κάποιο ακίνητο που έχεις στην κατοχή σου να σου αποδίδει χρήματα μέσω της πώλησης ή της ενοικίασης του ή ακόμα και με την αξιοποίηση του, που θα σε γλίτωνε από κάποια υπάρχοντα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η ανάγκη σου και το πείσμα σου να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, είτε κυρίως εσύ ο ίδιος σαν άνθρωπος θα πρέπει κάποια στιγμή να έχει αποτελέσματα, κάποιες ενδείξεις ότι οι άλλοι βλέπουν την αλλαγή πάνω σου. Όσο λοιπόν θα δεχόμαστε την επιρροή του εξαγώνου ανάμεσα στον Πλούτωνα και την Αφροδίτη θα έρθουν στον δρόμο σου νέοι άνθρωποι που θα αναγνωρίσουν πάνω σου αυτά τα νέα στοιχεία και θα σε κάνουν να πιστέψεις περισσότερο ότι είσαι στο σωστό δρόμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο του Πλούτωνα με την Αφροδίτη έρχεται να αναμοχλεύσει τα πράγματα στα επαγγελματικά σου φέρνοντας κάποιες προτάσεις που αφενός ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου κι αφετέρου φέρνουν θετικές ειδήσεις για το πορτοφόλι σου. Πολύ καλή περίοδος αν είσαι άνεργος να διεκδικήσεις κάποια ευκαιρία που μπορεί να υπάρχει. Στον αισθηματικό τομέα ξεκαθαρίζει το παρασκήνιο και κάποιες υποψίες που μπορεί να υπήρχαν από τη μια ή την άλλη πλευρά, αποκαθιστώντας την τάξη και την ασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιες φορές στη ζωή χρειάζεται να παίρνουμε ρίσκο και κάποιες αποφάσεις που μπορεί να μας δυσκολεύουν είτε από συναισθηματικής απόψεως, είτε από υλικής, όμως είναι απαραίτητες αν δε θέλουμε να βαλτώνουμε σε καταστάσεις οι οποίες καταλήγουν να μας καταπίνουν. Αν λοιπόν ανήκεις στους αποφασιστικούς εκπροσώπους του ζωδίου, τότε μπορείς να ελπίζεις σε πολύ ανανεωτικές αλλαγές. Αν πάλι όχι, ετοιμάσου για ανατροπές που μπορεί να είναι αναγκαστικές, αλλά είναι για καλό.

Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο!

Φωτογραφία: iStock/ Ideal Image 

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα