Ημερήσιες προβλέψεις Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ
Περιορίστε τον αυθορμητισμό σας. Υπάρχει πιθανότητα να βλάψετε τόσο τα οικονομικά, όσο και την συναισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας μπορεί να οδηγήσει σε ακρότητες (β’ δεκαήμ.), οι οποίες θα βλάψουν τα σχέδιά σας. Μετά το μεσημέρι η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό φέρει ασυνεννοησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα σχέδιά σας, τα οποία είναι πρωτοποριακά θα έχουν επιτυχία. Όμως υπάρχουν πρόσωπα τα οποία τα εμποδίζουν. Πρέπει να εμμένετε στις προσπάθειές σας, αλλά να θυμάστε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε

εστιαστεί σε οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες). Κινηθείτε προσεκτικά. Διαφυλάξτε σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Οι προσπάθειες σας βάλλονται… Κάποια πρόσωπα προσπαθούν να εμποδίσουν τα σχέδιά σας. Αποφύγετε διαπληκτισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι προσπάθειες που καταβάλετε για τον εργασιακό χώρο (υγεία) θα έχουν αποτελέσματα. Νέες ιδέες προωθούνται. Αποφύγετε παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας θα φέρει πρόοδο στην συναισθηματική σας ζωή. Σήμερα όμως αποφύγετε να εμπλακείτε σε οικονομικά προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οικογενειακές υποθέσεις θα πάρουν διαστάσεις (προσοχή β’ δεκαήμ.). Προσπαθήστε να συμπαρασταθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα (α’ δεκαήμ.) και αποφύγετε διαφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινή σας ζωή είναι γεμάτη από ευχάριστα αλλά και απρόσμενα γεγονότα. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να παρεμβαίνουν στις προσπάθειές σας. Προσέχετε την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα οικονομικό θέμα θα σας απασχολήσει για πολύ καιρό. Θα πρέπει να ακολουθήσετε συνετή τακτική. Αποφύγετε υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι τόσα πολλά τα γεγονότα που θα εμφανιστούν στην ζωή σας, ώστε και εσείς θα εκπλαγείτε. Προσοχή όμως σε οικογενειακά θέματα (β’ δεκαήμ.).

ΙΧΘΥΕΣ
Οι υποχρεώσεις σας φορτίζουν. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

Πηγή: Litsa Patera /Instagram

Καλημέρα!

*Φωτογραφία: Chiara Ferragni/Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα