Ημερήσιες Προβλέψεις Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2019!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ: Μετά τον Ήλιο χθες έρχεται σήμερα ο Ερμής να προκαλέσει συζητήσεις και να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με όσα διαδικαστικά πρέπει να γίνουν για να μπουν σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σου. Από την άλλη σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε μια υπόθεση που φαινόταν να είσαι χαμένος από χέρι και ίσως πίστευες ότι έχεις απολέσει κάθε ελπίδα να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Τέλος, μια θετική εξέλιξη θα προκύψει και σε ένα θέμα υγείας που μπορεί να σε ταλαιπωρεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ερμής που σήμερα θα βρίσκεται σε πολύ καλή θέση σε σχέση με τον Ποσειδώνα θα σου

δώσει τη δυνατότητα να ξεκολλήσεις από κάποιους ενδοιασμούς που μπορεί να είχες και να βρεις το θάρρος να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Στην ερωτική σου ζωή -και όχι μόνο- φαίνεται πως είσαι διατεθειμένος να δεις τα πράγματα πιο απλά και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και όσο κι αν θες να δείχνεις κατανόηση ή να είσαι υποχωρητικός κάπου θες να χωρέσεις και τις δικές σου ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα που ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, θα δέχεται τη θετική επιρροή του Ποσειδώνα θα μπορέσεις να μιλήσεις για τις οικονομικές σου απαιτήσεις από μια δουλειά που όσο δεν σε καλύπτει, από αυτήν την άποψη τουλάχιστον, σε κάνει να την αντιμετωπίζεις σαν κάτι που έχει ημερομηνία λήξης τόσο κοντινή που σε λίγο δε θα τρώγεται… Από την άλλη, ο παράγοντας σεξ είναι το κλειδί για να ανοίξεις την πόρτα και να μπει λίγος αέρας ανανέωσης στη ζωή σου. Όσο και να βαριέσαι τον πολύ ρομαντισμό, δώσε του λίγο χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σήμερα να τα λένε καλά μεταξύ τους θα έχεις την ευκαιρία από τη μία να σχεδιάσεις μία ευχάριστη εξόρμηση για το σαββατοκύριακο ή κάποιο πιο μακρινό ταξίδι ή από την άλλη μπορείς να εκμεταλλευτείς τη θετική επιρροή της όψης για να μιλήσεις με το ταίρι σου για κάποια πράγματα που φαίνεται να σας επηρεάζουν σε καθημερινή βάση. Κάθε σχέση απαιτεί να κάνουμε βήματα πίσω, αλλά και οι δύο!!! Εκμεταλλεύσου λοιπόν αυτό το κλίμα συναίνεσης!

ΛΕΩΝ: Η σημερινή μέρα με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα να βρίσκονται σε μία πολύ θετική γωνία θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα ενισχύσουν το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεσαι αυτή την εποχή. Αν σε απασχολεί κάποιο επαγγελματικό θέμα μία συνάντηση θα σου δημιουργήσει αισιοδοξία για εξελίξεις στο συγκεκριμένο τομέα, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίζεις και κάποιο θεματάκι υγείας, για το οποίο η γνώμη ενός ειδικού πρόκειται να κατευνάσει τις ανησυχίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα είναι ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, αυτός που βρίσκεται σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα, γεγονός που αν είσαι σε σχέση θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπό σου που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα τον τρόπο που εκείνος αντιμετωπίζει τις καταστάσεις και ο οποίος πολλές φορές σε ξενίζει και σε κάνει να δυσκολεύεσαι κάποιες φορές να τον αποδεχτείς. Δεν χρειάζεται να βαδίσεις πάνω στην ίδια γραμμή, αρκεί οι γραμμές σου να είναι κοντά για να μπορείς να το πιάσεις το χέρι.

ΖΥΓΟΣ: Όσο ο Ερμής θα βρίσκεται σε αυτή την όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους ανθρώπους που αποτελούν την οικογένειά σου οι οποίες θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεται περισσότερη καλή θέληση και από τις δύο μεριές για να μπορέσει να διατηρηθεί αυτή η αίσθηση αρμονίας που επιζητάς κυρίως εσύ μέσα στον κοινό σας χώρο και βέβαια στις σχέσεις σας. Από την άλλη, βλέπεις ότι δεν είναι τόσο το γεγονός ότι ο άνθρωπος σου σε πιέζει, όσο το ότι εσύ νιώθεις τύψεις όταν πρόκειται να πεις και κανένα όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα με τον Ερμή να σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα κάποια αγαπημένα σου άτομα ή συγγενείς που έχουν να σε ακούσουν καιρό θα επιχειρήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σου και ίσως το μόνο που χρειάζονται από εσένα είναι έναν καλό λόγο που θα τους βοηθήσει να πιστέψουν στον εαυτό τους ή μια ζεστή κουβέντα που θα απαλύνει τον πόνο τους. Από την άλλη, διατηρεί το ευνοϊκό κλίμα στα ερωτικά σου, αφού η κατανόηση ανάμεσα σας φαίνεται να καθησυχάζει το άγχος που σου δημιουργούν κάποιοι άλλοι παράγοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σημερινή μέρα με την όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις είτε με το σύντροφό σου είτε με άτομα της οικογένειας σου τα οποία θεωρείς ότι θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα των μεταξύ σας σχέσεων ή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν την ποιότητα τους. Είναι σημαντικό να το κάνεις, γιατί στην πραγματικότητα αποδεικνύεις ότι ενδιαφέρεσαι για αυτούς τους ανθρώπους και έχεις το θάρρος να ανοίξεις συζητήσεις για θέματα που μπορεί να τα καίνε. Θα άκουσες εξάλλου χθες, ανάμεσα στα ρητά που λένε για του Γιάννηδες και το “φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη”. Γι’αυτό πρόκειται…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα ο Ερμής είναι αυτός που από το ζώδιο σου σχηματίζει μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για εσένα που θα σου δώσει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να σε κάνουν νιώσεις πράγματα, να τα εκφράσεις και να τα βιώσεις. Φαίνεται πως κι εσύ θες να μαλακώσεις σαν άνθρωπος και να δεχτείς την προσφορά κάποιων ανθρώπων γύρω σου τους οποίους αφενός θεωρείς ότι μπορείς να εμπιστευτείς και αφετέρου πιστεύεις ότι δε θα θεωρήσουν την αποδοχή σου σαν αδυναμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η θετική όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ένα παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σου, που όμως είναι από αυτά που δε θα πρέπει να σε ανησυχούν, αφού φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι σε νοιάζονται ή εκτιμούν αυτό που είσαι και τις δυνατότητες που έχεις και θέλουν να σε βοηθήσουν. Από την άλλη, είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις κάποιες συζητήσεις στη δουλειά σου για κάποια αύξηση ή για κάποια οικονομική ενίσχυση προκειμένου να μπορέσεις να ανταποκριθείς στα έξοδα σου.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Ερμή να κινείται στον κοινωνικό 11ο ηλιακό σου οίκο και να δέχεται τη θετική επίδραση του κυβερνήτη σου του Ποσειδώνα μπορείς να περιμένεις ευχάριστες ειδήσεις από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, αλλά και συναντήσεις με κάποιους φίλους που μπορεί οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας να σας κρατούν μακριά, όμως αυτό δεν είναι ικανό να επηρεάσει τη μεταξύ σας σχέση. Η ενασχόληση σου με κάτι που εξυπηρετεί κάποιο καλό σκοπό θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ανάγκη σου να προσφέρεις.

Καλημέρα!

Φωτογραφία: Pintrest

Πηγή: astrologos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα