Ιωάννα Μαλέσκου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της! «Λιώνει» από ευτυχία

Στιγμές απέραντης ευτυχίας και αγάπης ζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους, τον καρπό του έρωτά τους!

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο παιδί του την Παρασκευή 5 Μαΐου, μια μέρα που πλέον κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τρόπο και καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της.

Και οι δύο περίμεναν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά

τους την κόρη τους κι έτσι τώρα είναι χαρούμενοι και συγκινημένοι με το που θαύμα ζουν. Αναμφίβολα, το πιο όμορφο κεφάλαιο της κοινής πορείας τους μόλις άνοιξε!

Λίγες ώρες μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο, η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της. Η παρουσιάστρια αγκαλιάζει και κοιτάει με τρυφερότητα την κόρη της, «λιώνοντας» από ευτυχία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

«Το ομορφότερο ”δώρο” της ζωής! Το ”ρόδο” μας! Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της, η οποία «πλημμύρισε» από likes και ευχές.

Να σας ζήσει!

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Χανταμπάκης: «Το 2017 στο “Survivor” τα έκανα σαν τα μούτρα μου, στο “All Star” μπήκα με…»

 Survivor All Star -Spoiler: Η πρόταση του Μπάρτζη που θα εξοργίσει τον Μαρτίκα -Για έπαρση θα κάνουν λόγο Κατσούλης-Ρουμελιώτη

 Αλέξης Κούγιας: «Η κυρία Σίσσυ Χρηστίδου έχει εμμονή μαζί μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα