Ιωάννα Μαλέσκου: Το μήνυμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν-“Ξεκινάνε οι ‘βουτιές’… στα βαθιά”

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στην Κρήτη, όπου πέρασε ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Ωστόσο, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως οι διακοπές της φτάνουν στο τέλος τους.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τη πισίνα, όπου απόλαυσε τις βουτιές της μαζί με τη Μπαλού.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ιωάννα Μαλέσκου έγραψε για το τέλος των διακοπών της και έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα για τη νέα

τηλεοπτική σεζόν. Όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια θα ξεκινήσει άμεσα τις προετοιμασίες για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

“Οι φετινές μας διακοπές ήταν σύντομες αλλά τις περάσαμε μαζί Σε έναν τόπο που αγαπάμε και μας αγαπά. Από άλλη αφετηρία βέβαια και ίσως με διαφορετική διάθεση η επίσκεψή μας στην Κρήτη, αυτό το Καλοκαίρι. Για την Μπαλού, σχεδόν ξεπεράστηκε η ανασφάλεια του νερού, με αγκαλιές και χαδάκια. Για μένα, επίσημα ξεκινάνε οι «βουτιές»…στα βαθιά Άλλωστε ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι. Ετοιμαζόμαστε για άλλα νερά, όμορφα αλλά και απρόβλεπτα. Κι εκεί μαζί θα κολυμπήσουμε… χωρίς σωσίβια. Όπως πάντα. Μαζί.”, έγραψε.

Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της ετοιμάζουν αρκετές αλλαγές για την εκπομπή Love it. 

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε ακόμη:

Μυρτώ Αλικάκη: “Για περιστατικά που αποκαλύφθηκαν διπλές ζωές, εκεί ναι, έπεσα από τα σύννεφα”

Λευτέρης Πετρούνιας-Εμμανουήλ Καραλής: Επέστρεψαν στην Αθήνα-Οι on camera δηλώσεις

Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης κατακεραυνώνει την Ιωάννα Τούνη

Keywords
Τυχαία Θέματα