Ιωάννα Σαρρή: Καμάρωσε τον Γιώργο Σαμπάνη στη συναυλία του -Φωτογραφίες

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι full in love κι εδώ και μερικούς μήνες δεν το κρύβουν! Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι του τραγουδιστή με τίτλο «Άσε με να σε προσέχω» τον Φεβρουάριο του 2021 και από τότε είναι αχώριστοι!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο και μοιράζονται αρκετά συχνά στα social media

κοινά τους στιγμιότυπα, ενώ δε διστάζουν να μιλούν ο ένας για τον άλλον σε συνεντεύξεις που παραχωρούν.

Το βράδυ της Τετάρτης 12/7, ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε μια μοναδική συναυλία στο θέατρο «Άλσος» όπου τραγούδησε τις επιτυχίες του, με την Ιωάννα Σαρρή να βρίσκεται εκεί και να τον καμαρώνει από το κοινό.

Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες: 

«Με κούρασε αυτό που είχα επιλέξει τα προηγούμενα χρόνια που ήταν να έχω μια σχέση και να το ξέρω μόνο εγώ και δυο άτομα. Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω. Η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία σε ένα άσχετο μέρος με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”. Eίμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους. Eίμαι ερωτευμένος η αλήθεια είναι», είχε πει ο Γιώργος Σαμπάνης σε παλαιότερη συνέντευξη του για την προσωπική του ζωή.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα