Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Βαφτίζουν τον γιο τους με νονό τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους τον Οκτώβριο του 2022. Από τότε, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και σήμερα προετοιμάζει όλες τις λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου του!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος θα βαφτίσουν τον μικρό τους πρίγκιπα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, την Κυριακή της Πεντηκοστής στις 4/6 και θα

ακολουθήσει δεξίωσε σε κέντρο στη Βούλα. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο μικρός θα πάρει το όνομα Φώτης και πως νονός του θα είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Siampani (@ioanna__siampani)


Όπως επίσης αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το όνομα που θα πάρει ο γιος τους είναι πολύ ιερό για τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, καθώς είναι το όνομα του πατέρα του, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από δύο χρόνια.
Το ότι θα ακουστεί ξανά το όνομα Φώτης για τον επιχειρηματία, τον αδελφό του, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τη μητέρα τους Σοφία είναι μία πολύ σημαντική στιγμή.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Siampani (@ioanna__siampani)


Είναι γνωστό, ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται κοντά στον Θεό. Το ίδιο όμως και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, που η πίστη του είναι ακλόνητη. Αυτή η πίστη έφερε τους δύο άνδρες πολύ κοντά με δεσμούς σχεδόν οικογενειακούς. Τώρα, η φιλία τους θα επισημοποιηθεί και πνευματικά με την ευλογία του Θεού.

Διαβάστε ακόμα:

Μονομάχος: Έρχεται στον ΣΚΑΪ -Κυκλοφόρησε το trailer συμμετοχών

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος εξομολογείται: «Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκα»

Αιμιλία Υψηλάντη για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν μου φέρθηκε σωστά και εξακολουθούσε να το κάνει και σε άλλους ανθρώπους»

Keywords
Τυχαία Θέματα