Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Βραδινή έξοδος λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους -Φωτογραφίες

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος μετρούν αντίστροφα για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Η πρώην παίκτρια «My Style Rocks» διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, εκείνη και ο σύζυγός της περιμένουν αγοράκι.

Μπορεί η influencer να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο συνεχίζει κανονικά τις βραδινές εξόδους. Το βράδυ της Πέμπτης (15/9), μάλιστα, η ίδια και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος διασκέδασαν στη συναυλία που έδωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Κατράκειο

Θέατρο Νίκαιας.

Το ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και έδειχνε πιο χαρούμενο και ευτυχισμένο πoτέ.

Πριν από λίγες μέρες, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμίδα για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά και για τα συναισθήματα που βιώνει αυτή την περίοδο. Παράλληλα, αποκάλυψε πως το μωράκι της θα πάρει το όνομα του πατέρα του συζύγου της, που έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο πριν, δηλαδή Φώτης.

«Τέλος Οκτώβρη περιμένουμε το μωράκι μας. Πλημμυρίζουμε από αγάπη και μόνο που το σκεφτόμαστε… Δεν φανταζόμουν ότι θα δεχτώ τόσα αρνητικά μηνύματα επειδή δείχνω την κοιλιά της εγκυμοσύνης ακάλυπτη. Ξεκίνησα για πρακτικούς κυρίως λόγους να μην ακουμπάω υφάσματα πάνω στην κοιλιά μου γιατί όσο άνοιγε και τραβούσε το δέρμα μου, έπρεπε να βάζω συνεχώς κρέμες και οτιδήποτε ακουμπούσε πάνω μου, μου δημιουργούσε φαγούρα και όχι ωραία αίσθηση… Αυτό με τα αρνητικά σχόλια το βίωσα και στην καθημερινότητά μου, όχι μόνο στα social media. Κάποιες φορές ένιωσα άβολα», είχε πει η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Πηγή φωτογραφιών: NPD Photo Agency.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ευχαριστώ τους δεκάδες ανθρώπους που σταμάτησαν σήμερα να με βοηθήσουν»

Μιχάλης Σαράντης: Αποκάλυψε on air ότι θα γίνει μπαμπάς -Γεννάει σε λίγες μέρες η Μαίρη Μηνά

Έλενα Παπαμεθοδίου: Από το “The Bachelor” στο “Love Island”;

Keywords
Τυχαία Θέματα