Ιωάννα Σουλιώτη: «Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δυο στη 1» ήταν σήμερα το απόγευμα η Ιωάννα Σουλιώτη και παραχώρησε μια εφ’  όλης της ύλης συνέντευξη στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια μίλησε για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, καθώς και για την «χρυσή εποχή» του modeling.

«Παλιότερα υπήρχε μια περισσότερη αθωότητα και εσωστρέφεια λόγω των μέσων που υπήρχαν τότε. Ήταν η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και οι εφημερίδες. Δεν υπήρχε το διαδίκτυο,

δεν υπήρχαν οι εκπομπές που ασχολιόντουσαν με τα μοντέλα. Για να περάσει ένα κορίτσι από το modeling στην παρουσίαση, δε φαντάζεστε τι ακούγαμε. Αντίστοιχα και στην υποκριτική. Παλιά έβλεπαν εμάς τα μοντέλα όπως βλέπουν σήμερα τους παίκτες των reality…» είπε αρχικά η Ιωάννα Σουλιώτη.

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Έχω πληρώσει τα όχι μου που έχω πει ακόμα και από τηλεοπτικούς οργανισμούς. Δε με ενοχλεί καθόλου όμως, το λέω με πολλή χαρά και περηφάνεια για τον εαυτό μου. Αυτό το όχι αντέχω να το πληρώσω… Έφυγα νωρίς από το modeling, θα έπρεπε να είχα μείνει λίγο παραπάνω…Σταμάτησα το modeling γιατί με είχε κουράσει… Παλιά τα περιοδικά έδιναν μεγάλες αμοιβές για φωτογραφίσεις…. Παλιά υπήρχαν τα καλλιστεία, τώρα για να ασχοληθεί κάποιος με τη μόδα πρέπει να πάει σε εκπομπή….».

Όσο για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Ιωάννα Σουλιώτη είπε: «Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο. Δεν θα έκανα δεύτερο γάμο. Δεν χρειάζομαι κάποιον κύριο να με κάνει κυρία».

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Γκερέκου: Συγκλονίζει μιλώντας για τον Τόλη Βοσκόπουλο -«Πίστευα ως το τέλος ότι θα το ξεπερνούσαμε»

Ο Μιχάλης Σαράντης εξομολογείται: «Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμουν ότι όποιος είναι δίπλα μου παθαίνει κακό»

Ναταλία Γερμανού: Η on air αναφορά στη Μαρία Μπακοδήμου -«Χθες είδα την εκπομπή της και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα