Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξανδρου: Επέστρεψαν στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο τους -Βίντεο

Στον έβδομο ουρανό πετάνε από την περασμένη Δευτέρα 9/1 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς ήρθε στη ζωή ο γιος τους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, η γνωστή Influencer γέννησε με καισαρική τομή σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Ο παρουσιαστής βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Σήμερα το πρωί (13/1), η κάμερα της εκπομπής

«Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το μαιευτήριο που γέννησε η Ιωάννα Τούνη και απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την έξοδό του, το οποίο όμως δεν θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση. Το μωρό του ζευγαριού, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, είναι καλά στην υγεία του ωστόσο χρειάστηκε να παραμείνει στo μαιευτήριο.

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψαν στο μαιευτήριο, πήραν τον μικρό τους πρίγκιπα και αναχώρησαν όλοι μαζί για το σπίτι τους. Μάλιστα, το μοντέλο έβγαλε και ένα βίντεο την ώρα που βρίσκοντα στο αυτοκίνητο, στο οποίο φαίνεται η Ιωάννα Τούνη και ο μικρούλης που κοιμούνται την ώρα που εκείνος οδηγά.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230113153716_404CD5006C2462F5C6F70FFF70F5A581_video_dashinit.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Μάρκος Σεφερλής: Κέρδισε την δίκη εναντίον του Γιώργου Λαμπάτου -Το ποσό που θα λάβει ως αποζημίωση

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για τις δύο απόπειρες και αθώος για τον καταγγελλόμενο βιασμό -Η πρόταση της Εισαγγελέως

Νικολέτα Βλαβιανού: Ο λόγος που αρνήθηκε να κάνει γυμνή φωτογράφιση στο Playboy

Keywords
Τυχαία Θέματα