Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι -«Κάθε εμπόδιο για καλό»

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Συγκεκριμένα,  η επιχειρηματίας και ο παρουσιαστής έκαναν γνωστό ότι μετακομίζουν με τον 3,5 μηνών γιο τους σε νέο σπίτι.

«Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε από τα προηγούμενα stories, μετακομίζουμε!», είπε η Ιωάννα Τούνη στους followers της, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό, χωρίς

ωστόσο να αποκαλύψει τον λόγο που αποφάσισε να αλλάξει σπίτι με την αγαπημένη του και το μωράκι τους.

«Έχω να πω κάτι με μεγάλη σιγουριά και βεβαιότητα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Τέλος καλό, όλα καλά. Τρέχω, δεν καταλαβαίνετε, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Αλλά δεν με πειράζει γιατί τελικά τα κατάφερα, οπότε λίγο πίστη παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ιωάννα Τούνη φιλοξενήθηκε στο «Χαμογέλα και πάλι» και -μεταξύ άλλων- μίλησε  για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καθημερινότητά της μετά τη γέννα.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν οι ορμόνες μου. Και ο Δημήτρης θα πει το ίδιο. Γίνεται ένα μικρό πάρτι. Μπορείς σε έναν βαθμό να έχεις τη ζωή που είχες και πριν από τη γέννηση του μωρού – εμένα με βοηθάει και η δουλειά γιατί είναι δική μου – οπότε μπορώ να παίρνω το μωρό μαζί μου, άλλες γυναίκες δεν έχουν την ευχέρεια.

Βέβαια, δεν έχω κάποια βοήθεια, γιατί η μαμά του Δημήτρη είναι στην Πάτρα και η δική μου έχει “φύγει”. Το μωρό είναι όλη μέρα μαζί μου. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί απλά επειδή είναι μωρό δεν μπορώ ποτέ να υπολογίσω ποτέ τον χρόνο».

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη: «Μου ευχόντουσαν ψόφο, καταριόντουσαν το μέλλον του παιδιού μου»

Josephine: Μας συστήνει τη μικρότερη αδερφή της -Φωτογραφία

Χριστίνα Μπόμπα: «Έγινε χαμός με το τελευταίο μου post -Δεν ξέρω γιατί όλα πρέπει να είναι μεμπτά»

Keywords
Τυχαία Θέματα