Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι λεπτομέρειες της γέννησης του γιου τους!

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έγιναν γονείς για πρώτη φορά, αφού πριν από μερικά 24ωρα ήρθε στη ζωή ο γιος τους!

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)


Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η γνωστή Influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας μέσα σ’ όλα πως δεν επιθυμούν τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της να κάνουν ακόμα κάποια σχετική δήλωση.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον

και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στο σχετικό InstaStory της.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Ωστόσο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε στα δικά του social media ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο κρατά στο χέρι του το πατουσάκι του μικρού του πρίγκιπα, αλλά και μια φωτογραφία στην οποία η Ιωάννα Τούνη θηλάζει τον μικρούλη.

Μπορεί το ερωτευμένο ζευγάρι που πετάει στα σύννεφα αυτές τις ώρες να μην έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση ακόμα, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, η Ιωάννα Τούνη γέννησε το βράδυ της Δευτέρας (9/1) ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Διαβάστε ακόμα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη της -Απολογείται σήμερα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Χρυσές Σφαίρες 2023: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές!

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Μπέζο: «Θα σας κάνω μια αποκάλυψη για ένα γεγονός που δεν ξέρετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα