Ιωάννα Τούνη -Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το τρυφερό βίντεο από τη βάφτιση του γιου τους και η ξεχωριστή μπομπονιέρα

Η χτεσινή ημέρα (22/9) ήταν αδιαμφισβήτητα πολύ ξεχωριστή για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλέξανδρου, καθώς βάφτισαν τον γιο τους.

Ο μικρός «Νουνίτο» πήρε το όνομα Πάρης, με νονούς τους πολύ καλούς φίλους του ζευγαριού, Στέλλα Πάσσαρη και Γιώργο Μανίκα.

Το μυστήριο τελέστηκε στη Βαρυμπόμπη και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του οι καλεσμένοι του ζευγαριού κατευθύνθηκαν στον χώρο της δεξίωσης.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη,

ο Νικηφόρος, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη, ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου και ο James Καφετζής είναι μερικοί από τους γνωστούς Έλληνες που τίμησαν με την παρουσία τους το ζευγάρι στη βάφτιση του γιου του.

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο Instagram πολλές φωτογραφίες και βίντεο, ενώ δημοσίευσε και ένα άκρως τρυφερό Story με στιγμιότυπα από το μυστήριο.

«Και Ναι! Ο Νούνιτο έγινε Πάρης», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο εν λόγω βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ξεχωριστή μπομπονίερα

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στο προφίλ της και τη ξεχωριστή μπομπονιέρα από τη βάφτιση του γιου της.

Συγκεκριμένα, η  μπομπονιέρα ήταν ένα αρωματικό κερί όπου το καπάκι έγραφε το όνομα «Πάρης», ενώ μέσα σε διχτάκι είχε τα κουφέτα.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Φουστάνος: «Εννοείται ότι έχουμε διαφορά ηλικίας με τη νέα σύντροφό μου -Δεν ήμουν ποτέ με συνομήλικη»

Γιώργος Καραμίχος: Η εξομολόγηση για την περιπέτεια με τον καρκίνο -«Ακόμα είμαι σε φάση άμυνας»

Βιβή Τσιάμη -Κώστας Παπακωνσταντίνου: Παντρεύτηκαν μετά από δύο χρόνια σχέσης (Φωτογραφίες -Βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα