Ιωάννα Τούνη: «Είμαι μια κουρασμένη μαμά»

Η Ιωάννα Τούνη πέρασε το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της στο πλευρό του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και του γιου τους που ήρθε στον κόσμο στις 9 Ιανουαρίου. Η influencer και ο παρουσιαστής απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τον μικρό τους νουνίτο, όπως τους αρέσει να τον αποκαλούν, και χαίρονται να βλέπουν τον μπέμπη τους να μεγαλώνει.

Μετά

το τέλος των καλοκαιρινών τους διακοπώνν, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της επιχείρησής της. Η ίδια έχει πολλές δουλειές να κάνει στη συμπρωτεύουσα και παράλληλα να δίνει όλη της την προσοχή στον γιο της, ο οποίος δε μπορεί μακριά της.

Η Ιωάννα Τούνη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη νέα της καθημερινότητα με τον γιο της, αυτή τη φορά μέσα από ένα βιντεάκι που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παραδέχτηκε πως είναι μια «κουρασμένη μαμά».

«Λοιπόν θα σας πω το εξής! Είμαι μια κουρασμένη μαμά. Αχ μανούλες του Instagram. Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και σας αγαπώ λίγο παραπάνω», έγραψε χαρακτηριστικά η Influencer στο βίντεο που ανέβασε έχοντας στην αγκαλιά της τον νουνίτο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό InstaStory της: 

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολες στιγμές για γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια: Πέθανε ο πατέρας της

Μαρία Μπακοδήμου: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Γεια σου» -Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Μπέττυ Μαγγίρα: Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της στον ANT1

Keywords
Τυχαία Θέματα