Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με αρνητικό σχόλιο για τον γιο της -«Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη;»

Ιδιαίτερα ενοχλημένη φάνηκε η Ιωάννα Τούνη σε μια από τις αναρτήσεις που έκανε σήμερα (17/02) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η influencer αποκάλυψε ότι ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους σχολίασε κάτω από ανάρτησή της ότι εκείνη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν ντύνουν το μωράκι τους για να τους δοθούν ρούχα από κάποια εταιρεία.

Θέλοντας να απαντήσει στο συγκεκριμένο

σχόλιο και κρατώντας το μωρό της στην αγκαλιά της, η Ιωάννα Τούνη είπε φανερά ενοχλημένη: «Κάτι ακόμα πριν μου γυρίσει ο εγκέφαλος. Πολλές φορές έχετε δει στα stories μου τον μικρό μπέμπη, ο οποίος είναι λίγο γυμνούλης και κάπου διάβασα ότι αφήνουμε το μωρό γυμνό να κρυώνει γιατί περιμένουμε ρούχα.

Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη και να πάει απευθείας στον παραλήπτη και να πάει απευθείας στον κύριο που έγραψε αυτό το πράγμα.

Θεούλη μου, θα μπορούσα να έχω αυτή τη δυνατότητα; αυτό θα ήθελα για σήμερα, αν μπορούσα να ευχηθώ κάτι θα ήταν να πέσει μια χλέπα στην μούρη αυτουνού. Δεν με γλύκανε η εγκυμοσύνη, όχι».

Θυμίζουμε ότι η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο της μωράκι της το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου. Πλέον, η influencer και ο παρουσιαστής βρίσκονται στο σπίτι τους στην Αθηνά και απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με το μικρό τους πιράνχας, όπως τους αρέσει να αποκαλούν τον μπέμπη τους.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ναυπλιώτου: «Επί 50 χρόνια τώρα προσπαθώ να αγαπήσω τον εαυτό μου»

Νίκος Καρβέλας: Η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου γιόρτασε τα γενέθλιά της με την Άννα Βίσση – Βίντεο

Μαρία Κοζάκου: Απαντά στις αντιδράσεις για την επιλογή του τραγουδιού της Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα