Ιωάννα Τούνη: Γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της στις Μαλδίβες! Φωτογραφίες από το πάρτι

Τα φετινά γενέθλια σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα στην Ιωάννα Τούνη, αφού τα γιορτάζει στις Μαλδίβες, έχοντας στο πλευρό της σχεδόν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η δημοφιλής influencer γιορτάζει 30 χρόνια ζωής και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό της και στους φίλους της και έτσι πλήρωσε τα έξοδα όλων προκειμένου να ταξιδέψουν στον γνωστό εξωτικό προορισμό και να εξερευνήσουν τον επίγειο παράδεισο με τα καταπράσινα νερά. Όλοι μαζί έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες, που

σίγουρα θα θυμούνται για χρόνια.

Και μπορεί το team να βρίσκεται από τις αρχές της εβδομάδας στις Μαλδίβες, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη είχε σήμερα τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε, κάνοντας ένα beach party δίπλα στη θάλασσα. Όλοι μαζί της ευχήθηκαν για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, έκοψαν τούρτα, τσούγκρισαν τα ποτά τους και φυσικά έβγαλαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

«Το σημαντικό είναι μα μεγαλώνουμε όμορφα, να εξελισσόμαστε και να έχουμε γύρω μας όμορφους ανθρώπους», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτηση των γενεθλίων της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο στην Ιωάννα Τούνη στα γενέθλιά της

«Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο, ξεχωριστό άνθρωπο που έχουμε στην ζωή μας! Χρόνια πολλά μαμά σου ευχόμαστε να είσαι χαμογελαστή, χαρούμενη, δημιουργική! Να μας χορεύεις με του ρυθμούς σου!

Να μας κανείς να τρέχουμε από πίσω σου! Σ’ αγαπάμε πολύ Νουνι+Μπαμπάς Υ.Γ φέτος το γράφει ο μπαμπάς του χρόνου θα το λέω δυνατά εγώ!!», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τα γενέθλια της συντρόφου του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou)

Διαβάστε ακόμα:

 Τάμτα: Οι πόζες με μαγιό χωρίς φίλτρα και το «κλικ» του Πάρη Κασιδόκωστα

 Γέννησε η Rihanna! Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της

 Λάουρα Νάργες: Τα διαφορετικά γενέθλια στη Γερμανία και η απουσία του Χρήστου Σαντικάι

Keywords
Τυχαία Θέματα