Ιωάννα Τούνη: Η αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της μετά το τέλος των διακοπών της -«Θα το συνηθίσουμε»

Μία μέρα μετά την επιστροφή της στην Αθήνα από τη Ρόδο, η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε μαζί με τον 8 μηνών γιο της στη Θεσσαλονίκη.

Η influencer και επιχειρηματίας διευθέτησε κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ έκανε και μια αλλαγή στα μαλλιά της, καθώς το Καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τον ήλιο και τη θάλασσα.

H Ιωάννα Τούνη
αποκαλύπτει την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της μετά το τέλος των καλοακαιρών διακοπών της

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως βρέθηκε στο κομμωτήριο για να αφαιρέσει τα extensions από τα μαλλιά της.

Σε αμέσως επόμενο Story, είδαμε την Ιωάννα Τούνη με τα φυσικά της μαλλιά, τα οποία είναι αρκετά πιο κοντά και της πάνε πολύ.

«Αυτό εδώ είναι το μαλλί μου το φυσικό. Είναι πολύ υγιές, λαμπερό. Φυσικότατο, όλο δικό μου. Έφυγε ένας τόνος μαλλιά από πάνω μου. Χαριτωμένο είναι. Θα το συνηθίσουμε», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Μητρούσης: «Καταπέλτης» για τη Λένα Κιτσοπούλου -«Το θεωρώ απατεωνιά»

Μαρία Ματσούκα: «Πέρασα πολύ δύσκολα, ήταν ένας ψυχολογικός βιασμός»

Νομίζεις ότι είσαι σε ιταλικό παραθαλάσσιο χωριό: Το νησί με την άφθαρτη από τουρισμό ομορφιά και τα πολύ φθηνά ακτοπλοϊκά για Σεπτέμβριο

Keywords
Τυχαία Θέματα