Ιωάννα Τούνη: Η οικογενειακή φωτογραφία από τις Μαλδίβες και η τρυφερή αφιέρωση

Η Ιωάννα Τούνη έχει τα γενέθλιά της σε μερικές ημέρες και επέλεξε να τα γιορτάσει μαζί με τους φίλους της στις Μαλδίβες! Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έκανε ένα δώρο στον εαυτό της και στους αγαπημένους φίλους της προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί την αλλαγή δεκαετίας της με φόντο τον Ινδικό Ωκεανό.

Από την παρέα τους φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι άνδρες της ζωής της, δηλαδή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο γιος τους, το όνομα του οποίου δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα δημόσια. Η Ιωάννα Τούνη λατρεύει τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει στη

ζωή της, αυτόν της μητέρας, και είναι αχώριστη από τον γιο της.

Η ίδια μοιράζεται συνεχώς με τους followers της φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους, δείχνοντάς μας διάφορα από την καθημερινότητά τους στον εξωτικό προορισμό. Η influencer είναι ενθουσιασμένη με το ταξίδι της και διασκεδάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ με την παρέα της.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον «Νουνίτο», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν το μωρό τους. Οι τρεις τους ποζάρουν με φόντο το ηλιοβασίλεμα, με το «κλικ» να στάζει… αγάπη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

«Τώρα και ΠΑΝΤΑ! Μαμά, Μπαμπάς, νούνι», σημείωσε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηναΐς Νέγκα: Σοκάρει το προσβλητικό σχόλιο που έλαβε – «Αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα»

 Βίκυ Καγιά: Ανακοίνωσε το διάλειμμα από τα social media – «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

 Βασίλης Σπανούλης: Το οικογενειακό πάρτι για τα γενέθλιά του! Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα