Ιωάννα Τούνη: «Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά αλλά περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική»

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Το ευτυχισμένο ζευγάρι επέστρεψε χθες στο σπίτι του, κρατώντας στην αγκαλιά του τον νεογέννητο γιο του. Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer όλες αυτές τις ημέρες ανάρρωνε από τη γέννα και έτσι είχε κάνει ένα διάλειμμα από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου 14/1 η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στο προφίλ της μια σειρά από βίντεο και μίλησε για τη γέννα της και τον

ερχομό του γιου της. «Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο μαζί με τον μπέμπη. Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, το προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες αλλά δεν τα κατάφερα λόγω της θέσης του μωρού. Έπειτα, περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική γιατί ανέβασε υψηλό πυρετό κι άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού», ήταν τα πρώτα λόγια της χαρούμενης μανούλας.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230114113502_touni1.mp4

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως κατάφερε να θηλάσει το μωρό της, αν και ο θηλασμός της φάνηκε πολύ δύσκολος στην αρχή, μιας και πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο: «Θηλάζω, αρκετά δύσκολο και αυτό στην αρχή. Πρέπει να ξυπνάς κάθε 2,5 ώρες, ακόμα και το βράδυ, για να πίνει γάλα το μωρό. Οι θηλές είναι πρησμένες, ερεθισμένες, πονάνε και έχει πρηστεί όλο το στήθος λόγω γάλακτος. Πολύ περίεργα όλα. Αλλά είναι τόσο μεγάλο αυτό που νιώθεις βλέποντας αυτό το πλασματάκι και αξίζει κάθε κούραση».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230114113554_touni3.mp4

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη μας έδειξε πώς είναι το σώμα της λίγες ημέρες μετά τη γέννα, διαψεύδοντας όσους υποστηρίζουν πως μόλις η γυναίκα γεννήσει χάνει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. «Κανένα σώμα δεν είναι ”τέλειο” μετά τον τοκετό! Μην νιώθετε άσχημα… Απολαύστε το θαυματάκι που φέρατε στον κόσμο και με σωστή διατροφή και γυμναστική θα επανέλθετε σιγά σιγά εφόσον το θέλετε και εσείς», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230114113612_touni5.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Σπαλιάρας: Απαντά στο ενδεχόμενο να τον δούμε στο «Survivor All Star»

 Πέτρος Λαγούτης – Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Είναι το νέο ζευγάρι;

 Trannos: Ο 22χρονος τράπερ στην πρώτη κοινή δημόσια έξοδο με τη μητέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα