Ιωάννα Τούνη: Πρόταση – έκπληξη για την παρουσίαση ενός πρωτότυπου show μετά τη γέννηση του γιου της

Μια αποκάλυψη έκαναν σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ιωάννας Τούνη μετά τη γέννηση του γιου της.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Χαραλάμπους αποκάλυψε στον αέρα του ΣΚΑΪ ότι έχει γίνει πρόταση στην γνωστή Influencer να παρουσιάσει μια ολοκαίνουρια και φρέσκια εκπομπή στην τηλεόραση, η οποία είναι κομμένη και ραμμένη για εκείνη.

«Έχουν γίνει διερευνητικές επαφές για ένα νέο concept που σκέφτονται από εταιρεία

παραγωγής, που θέλουν να το αναλάβει να το παρουσιάσει η Ιωάννα Τούνη. Το concept αφορά influencers, δεν το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Θα είναι ένα πρωτότυπο concept που θα έχει επίκεντρο του influencers. Ακόμη δεν έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη η πρόταση, αλλά σίγουρα σκέφτονται την Ιωάννα Τούνη ως πρώτο όνομα για την παρουσίαση», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της Μαρίας Μπακοδήμου πρόσθεσαν πως πρόκειται για μια σειρά εκπομπών, στις οποίες συμμετέχουν Influencers που πάνε να αλλάξουν π.χ. ένα μαγαζί ή μια επιχείρηση.

Διαβάστε ακόμα:

Σίσσυ Χρηστίδου: Η παρέμβαση του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της -Της έκλεισε το τηλέφωνο on air

Μπο: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη συνέντευξη της Καρολίνας Καλύβα -«Είναι επιλογή μου να…»

Καρολίνα Καλύβα – Survivor All Star: Η on camera αντίδρασή της στις ερωτήσεις για τον Μάριο Πρίαμο και τον Μπο στο αεροδρόμιο

Keywords
Τυχαία Θέματα