Ιωάννα Τούνη: «Θα γεννήσω στους πέντε δρόμους, την ξέρω την τύχη μου»

Το 2023 πρόκειται να αποτελέσει μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη χρονιά για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς θα υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο παιδί τους! Το ζευγάρι περιμένει αγοράκι και ανυπομονεί να κρατήσει το μωρό του στην αγκαλιά του.

Η γνωστή influencer, που από μέρα σε μέρα μπαίνει στον μήνα της, αν και βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν παύει να φέρνει εις πέρας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Τούνη βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη,

ωστόσο σήμερα επρόκειτο να έρθει ξανά στην πρωτεύουσα.

«Δεν ξέρω πως καταφέρνω και τρέχω κάθε μέρα όλη μέρα με την κοιλιά στο στόμα. Είχα σήμερα μίτινγκ από το πρωί. Τώρα μετά το σπανακόρυζο τρώω λίγο τη σοκολάτα μου για να συνέλθω γιατί δεν γίνεται τόσο healthy», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221208222233_touni.mp4

Και στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αυτή είναι η τελευταία φορά που πετάει στην Αθήνα, μιας και μπαίνει στον μήνα της κι έτσι δεν θα επιτρέπεται να μπει σε αεροπλάνο. «Κάνω βαλίτσα, πάω να κάνω ένα πολύ γρήγορο λέιζερ και μετά πάω αεροδρόμιο για Αθήνα. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που πετάω κιόλας γιατί μπαίνω στον μήνα μου και δεν θα μπορώ», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Παππάς: Αποχώρησε από την παράσταση με τον Μαυρικίου – «Είναι περίεργο όλο αυτό»

 Χρήστος Δάντης: Οι ευχές στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τον τσακωμό τους

 Ντόρα Μακρυγιάννη: Μας δείχνει το πανύψηλο και μοντέρνο χριστουγεννιάτικο δέντρο της

Keywords
Τυχαία Θέματα