Ιωάννης Απέργης: «Τώρα μπορώ να έχω το ψυγείο της μητέρας μου γεμάτο, δεν θέλω τίποτα άλλο»

Ο Ιωάννης Απέργης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δύο στη 1» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στους παρουσιαστές. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ηθοποιός συγκινήθηκε και συγκίνησε αναφερόμενος στη μητέρα του, η οποία πέρασε δύσκολα νεότερη για να μεγαλώσει τα παιδιά της και τώρα ο γιος της μπορεί και της παρέχει ένα γεμάτο ψυγείο.

Παράλληλα, ο Ιωάννης Απέργης έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα και έδωσε μια προσωπική συμβουλή σε όλα τα παιδιά που μεταναστεύουν στην Ελλάδα

και έχουν κατά νου ότι δεν θα τα καταφέρουν.

«Τώρα που έβλεπα το βίντεο σκεφτόμουν ότι βλέπω κάποια σχόλια στα social media που έχω και επειδή δεν απαντάω ποτέ, αλλά διαβάζω και τα καλά που γράφουνε και τα άλλα, το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι πρωτίστως στα νέα παιδιά που έρχονται από Ισραήλ, Τουρκία, Ιράκ, Συρία να μην θεωρείται τον εαυτό σας ξεγραμμένο», είπε αρχικά ο Ιωάννης Απέργης και συνέχισε:

«Είμαστε όλοι από την ίδια πάστα και μια μέρα εύχομαι να δω κάποιον ξένο να κυβερνάει αυτή τη χώρα και να την κάνει καλύτερη, όπως το έχουμε δει να συμβαίνει και σε άλλες χώρες. Θεωρείστε ότι μια μέρα μπορείτε να φτάσετε να είστε το τιμόνι της χώρας και μόνο έτσι θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που αγαπάτε. Και φυσικά για τα Ελληνόπουλα, αγαπήστε αυτή τη χώρα, είναι δικιά σας, είναι το DNA σας».

Συγκινεί ο Ιωάννης Απέργης μιλώντας για τη μητέρα του

Ο Ιωάννης Απέργης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, όταν του ήρθε στο μυαλό η δική του μητέρα και η ιστορία που βίωσαν οι ίδιοι μέχρι εκείνος να καταφέρει να πετύχει τα όνειρά του. Ειδικότερα, είπε:

«Συγκινήθηκα λίγο τώρα, γιατί σκεφτόμουν και τη μάνα μου… Τώρα κάθεται και με βλέπει στην τηλεόραση, εντάξει δεν παίζω στο Hollywood αλλά ήταν μία γυναίκα καθαρίστρια, δεν ήξερε τίποτα από αυτό. Και τώρα με καμαρώνει, μπορώ και της έχω το ψυγείο γεμάτο, μπορώ να τη βλέπω χαρούμενη να κυνηγάει τον γιο μου και να παίζουν στις πλατείες. Δεν θέλω τίποτα άλλο. Τη λένε Μαριάννα. Εμείς κάνουμε τα πράγματα δύσκολα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε on air ποιος συνεργάτης της πάει στην Καινούργιου

 Νίνο – Josephine: Νέα κοινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι!

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αποστομωτική απάντηση για τη νέα σχέση της Βαλαβάνη

Keywords
Τυχαία Θέματα