Ιωάννης Παπαζήσης – Αναστασία Παντούση: Τον καμάρωσε στη θεατρική πρεμιέρα του

Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης αποτελούν ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που κατάφεραν για καιρό να διαφυλάξουν τη σχέση τους από τη δημοσιότητα, θέλοντας έτσι να κρατήσουν αυτό το κομμάτι της ζωής τους μόνο για τους ίδιους.

Η αλήθεια είναι πως και οι δυο προτιμούν να μιλούν σε συνεντεύξεις τους για θέματα που αφορούν στη δουλειά και στους ρόλους τους παρά για προσωπικά ζητήματα που τους φέρνουν σε αμηχανία. Και μπορεί κάποια στιγμή να παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο οι δημόσιες αναφορές στη σχέση

τους είναι ελάχιστες, θέλοντας έτσι να θέσουν τα όριά τους.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης έκανε πρεμιέρα και η Αναστασία Παντούση ήταν στο πλευρό του

Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση, με τον έναν να στηρίζει τον άλλον σε κάθε βήμα του.

Το βράδυ της Πέμπτης, η παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή έκανε επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Βράχων και από τους θεατές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Αναστασία Παντούση. Η ηθοποιός καμάρωσε τον Ιωάννη Παπαζήση στον ρόλο του Παιδαγωγού.

Μετά το φινάλε της παράστασης, η Αναστασία Παντούση επισκέφτηκε τα παρασκήνια και πόζαρε χαρούμενη στο πλευρό του αγαπημένου της.

Όταν η Αναστασία Παντούση μιλούσε για τον Ιωάννη Παπαζήση

«Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω.

Μετά ερχόντουσαν οι ερωτήσεις πιο πολλές και λέω, οκ δεν είναι κάτι, ας μιλήσουμε. Μετά γίνεται ένας ντόρος που δεν τον μπορώ εγώ. Δε θα ήθελα η αναγνωρισιμότητα να έρθει μέσω της σχέσης μου. Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να μοιραστώ πράγματα τόσο προσωπικά. Με όποιον και αν ήμουν το ίδιο θα έκανα. Νιώθω άβολα. Δεν έχω να κρύψω κάτι», είπε η Αναστασία Παντούση τον Νοέμβριο του 2022.

Αναστασία Παντούση-Ιωάννης Παπαζήσης-Ταμίλα ΚουλίεβαΑναστασία Παντούση-Ιωάννης Παπαζήσης-Ταμίλα Κουλίεβα

Διαβάστε ακόμα:

 Φάρμα: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι και επίσημα ο παρουσιαστής – Η ανακοίνωση του STAR

 Οι ηθοποιοί από το «Ευτυχισμένοι μαζί» μιλούν για τη σειρά και τις πιο αστείες στιγμές στα γυρίσματα

 Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του αλόγου που ξεψύχησε βασανιστικά στην Κέρκυρα

Keywords
Τυχαία Θέματα