Ιωάννης Παπαζήσης: «Όταν χωρίζεις γίνεσαι και μαμά και μπαμπάς για το παιδί σου»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 3/11 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΪ «Στοργή», αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον γιο του, Ιάσονα, που αποτελεί τον πιο αγαπημένο του άνθρωπο στον κόσμο, όπως έχει εξομολογηθεί.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης αποκάλυψε στην παρουσιάστρια του Mega

ότι επιθυμούσε από πολύ μικρός να αποκτήσει ένα παιδί και ονειρευόταν να είναι ένας δραστήριος μπαμπάς, όπως τελικά συμβαίνει.

«Από πολύ μικρός ήθελα να κάνω παιδί, αγαπούσα πάρα πολύ την οικογένεια και πίστευα, δεν το ήξερα, ότι θα είμαι, όχι καλός, αλλά αφοσιωμένος μπαμπάς, θα το δω ως λειτούργημα. Κι έτσι πηγαίνει μέχρι τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον γιο του ο δημοφιλής ηθοποιός.

Και συνέχισε, αναφέροντας πως πλέον νιώθει και μπαμπάς και μαμά για το παιδί του: «Δε θέλω να αμελήσω το παιδί μου και να το αφήσω σε πράγματα που θεωρώ ότι δε θα του κάνουν καλό. Θέλω να ζήσω μαζί του αυτά τα μικρά πράγματα, που μου έδωσαν και εμένα οι γονείς μου. Θέλω να του μαγειρέψω, να παίζουμε επιτραπέζια, δεν θέλω να ασχολείται πολύ με το κινητό. Όταν χωρίζεις κιόλας γίνεσαι κι εσύ μια μαμά. Θεωρώ ότι πλέον για τον Ιάσoνα είμαι και μπαμπάς και μαμά».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνη: Πρώην παίκτης reality μιλά πρώτη φορά για τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του

 Ελένη Βαΐτσου: Ενοχλημένη με τις ερωτήσεις για τα προσωπικά της – «Με ενοχλεί γιατί δεν δίνω κανένα δικαίωμα»

 Θέμις Μπαζάκα: «Έχω υποστεί πολλές και μεγάλες απώλειες, όχι μόνο εκείνη του αδερφού μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα