Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα! Φωτογραφίες από το πάρτι

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό το 2021, όταν ανέλαβε τη θέση της παρουσιάστριας στο GNTM μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά. Το γνωστό μοντέλο μετακόμισε από την Αμερική στην Ελλάδα, κάνοντας ένα καινούργιο και πρωτόγνωρο επαγγελματικό βήμα.

Μπορεί μετά από την παρουσίαση του GNTM να μην την είδαμε σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό project, ωστόσο η ίδια έχει δηλώσει πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις, μιας και πρόκειται

για ένα μέσο που την ενδιαφέρει και θα ήθελε να εργαστεί.

Αυτή την περίοδο η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρίσκεται στην Ελλάδα και, μάλιστα, χθες είχε τα γενέθλιά της! Το όμορφο μοντέλο γιόρτασε αυτή την ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έχοντας υιοθετήσει ένα κοντό καρέ που της ταιριάζει πολύ και φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου πόζαρε όλο χάρη στον φακό, κρατώντας στα χέρια της την τούρτα της. Το μοντέλο δεν αποκάλυψε την ηλικία της, μιας και το κεράκι ήταν σε σχήμα ερωτηματικό.

«Νιώθω ευλογημένη από όλη την αγάπη που έλαβα και ευγνώμων που περιτριγυρίζομαι από μερικά από τα αγαπημένα μου άτομα για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ismini Papavlasopoulou (@ismini_mini)

Διαβάστε ακόμα:

 Τζόυς Ευείδη: Αντέδρασε σε ερώτηση για τη Σοφία Βογιατζάκη -«Αρχίζουμε αυτό το παιχνιδάκι;»

 Κατερίνα Καραβάτου: Ποζάρει με μαγιό και δείχνει το σώμα της χωρίς φίλτρα και photoshop

 Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι ανόητο να λέμε πως φταίνε άλλοι για τις πυρκαγιές ενώ…»

Keywords
Τυχαία Θέματα