Καινούργιου – Τζήμερος: Χαμός στον αέρα του Alpha -Έκλεισε άρον άρον τη σύνδεση η παρουσιάστρια

Ο Θάνος Τζήμερος είναι ανενεργός στο Twitter τις τελευταίες ώρες, μιας και το προφίλ του δείχνει ότι δεν είναι διαθέσιμο -τουλάχιστον προσωρινά. Με αφορμή το εν λόγω γεγονός, ο ίδιος εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 6/7 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μέσω Skype για να συζητήσουν τους

λόγους του μλοκαρίσματός του από μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, όταν η συζήτηση έφτασε στο άκομψο σχόλιο που έκανε εις βάρος της Σοφίας Ζαχαράκη όταν ορκίστηκε ως πρώτη υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την έντονη οργή της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Θάνος Τζήμερος είχε γράψει στα social media: «Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας. Δεν έκανα το ίδιο σχόλιο όταν ήταν στα υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας. Και είναι γκάφα του ΚΜ σε σημειολογικό επίπεδο. Είναι σαν να τοποθετείς Υπουργό Άμυνας κάποιον που δεν έχει υπηρετήσει στον Στρατό».

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Θάνο Τζήμερο στον αέρα του Alpha

«Με όλον τον σεβασμό θα σας έκανα και εγώ αναφορά, ειδικά μετά τα σχόλια για την Σοφία Ζαχαράκη. Ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη, ανήθικο για μένα. Δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα – επειδή είμαι στην ίδια κατηγορία – είναι ανύπαντρη και δεν έχει παιδιά ότι δεν έχει οικογένεια. Δεν έχει γονείς, δεν έχει θείους», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε, ο Θάνος Τζήμερος της απάντησε: «Είπα στον συνεργάτη σας ότι δεν μπορώ να συζητήσω για πράγματα, τα οποία δεν θα καταλάβετε. Δεν καταλαβαίνετε τα αυτονόητα. Και άντρας να ήταν, τα ίδια θα έλεγα. Δεν ξέρετε τι θα πει σεξισμός».

«Εγώ που δεν έχω παιδιά και δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω οικογένεια; Εγώ φροντίζω την οικογένειά μου, δεν τα ξέρετε καλά. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ ως γυναίκα με αυτά τα σχόλια. Ήταν σεξιστικό, γνωρίζω τι σημαίνει σεξισμός. Θεωρείτε ότι το σχόλιό σας δεν ήταν σεξιστικό; Εμένα με προσέβαλε. Δεν γνωρίζω; Τι λέτε; Αυτή τη στιγμή δεν έχω οικογένεια, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας. Όλοι οι άλλοι που κάνουν πρωινή εκπομπή έχουν παιδιά, και πάω καλύτερα απ’ όλους.

Τι σημαίνει αυτό; Αν η δική σας νόηση είναι υψηλότερη από τη δική μου και των παιδιών που είναι εδώ, ας το αφήσουμε εδώ. Αν δεν καταλαβαίνουμε την ελληνική γλώσσα, γιατί βγήκατε στην εκπομπή; Χαίρομαι που φέτος στη Βουλή δεν είναι άνθρωποι σαν εσάς. Γεια σας. Προτιμώ να μας αξίζουν αυτοί παρά να μας αξίζετε εσείς. Σοκ, δεν έχω να πω κάτι άλλο», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς εκνευρισμένη και σταμάτησε αμέσως τη σύνδεση.

Διαβάστε ακόμα:

Λένα Ζευγαρά: «Είχα στόχο να φτάσω εδώ που έφτασα και έκανα τα πάντα για να το πετύχω»

Συγκλονίζει η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ήταν σαν τη μύτη της καρφίτσας, αποδείχθηκε ότι ήταν καρκίνος»

Survivor All Star: Αποχώρησε η Στέλλα Ανδρεάδου – Τα δάκρυα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα