Καινούργιου για Βασάλο-Βαλαβάνη: «Έχουν χωρίσει αλλά…»

Τον τελευταίο καιρό, οι φήμες θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν τραβήξει χωριστoύς δρόμους μετά από πολλά χρόνια σχέσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης πριν από μερικές μέρες στο «Πρωινό μας», η γνωστή δημοσιογράφος έχει προχωρήσει στη ζωή της και είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης του ANT1, «Nomads».

Η

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έχουν τοποθετηθεί σχετικά με όσα ακουστεί τις τελευταίες μέρες και τηρούν σιγή ιχθύος για την προσωπική τους ζωή.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221209122634_videoplayback.mp4

Το τι συμβαίνει ανάμεσά τους σχολιάστηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου να εκφράζει την άποψή της, λέγοντας πως πιστεύει ότι έχουν χωρίσει αλλά ακόμα τρέφει συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

«Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά. Να πω τι πιστεύω εγώ; Εγώ πιστεύω ότι έχουν χωρίσει γιατί είναι και οι δυο πολύ αξιοπρεπείς. Και απ΄ ότι ξέρω, γιατί μου το είχε πει και ο Κωνσταντίνος – όχι ότι έχουν χωρίσει – ότι είχαν μπει στη διαδικασία να γνωριστούν οι οικογένειες και σέβεται ο ένας την οικογένεια του άλλου και υπάρχει εκτίμηση. Έχουν χωρίσει. Μπορεί ο καθένας να έχει κάνει κάποια βήματα στη ζωή του. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Θα δείξει», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Αλέξη Παππά: «Xρησιμοποίησε την παράσταση για να έχει οφέλη σε άλλα πράγματα»

Χριστίνα Κοντοβά -Τζώνη Καλημέρης: Χώρισαν μετά από 5,5 χρόνια σχέσης

Χριστίνα Παππά: «Λέω “πάλι αυτός εδώ;”. Βγαίνω από το μαγαζί, με αρπάζει από το χέρι και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα