Καίτη Φίνου κατά Μαριάντας Πιερίδη: «Είναι τραγικά τα μηνύματα όπως ο τόνος της φωνής σας»

Ένα αιχμηρό σχόλιο στο Twitter έκανε το πρωί της Δευτέρας (17/7) η Καίτη Φίνου, το οποίο είχε ως αποδέκτη τη Μαριάντα Πιερίδη.

«Είναι τραγικά τα μηνύματα όπως ο τόνος της φωνής σας, κυρία Πιερίδη, που αναφερθήκατε στο πρόσωπό μου σε προηγούμενη εκπομπή», σχολίασε στο Twitter η γνωστή ηθοποιός, την ώρα που παρακολουθούσε την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», στην οποία συμμετέχει η τραγουδίστρια.

Είναι τραγικα τα μν όπως ο τόνος

της φωνης σας Κα Πιερίδη που αναφερθήκατε στο πρόσωπό μου σε προηγούμενη εκπομπή #kalokairiyes

Καίτη Φίνου (@kfinoy) July 17, 2023

Αφορμή για αυτό το tweet φαίνεται πως στάθηκαν τα όσα ανέφερε η τραγουδίστρια στην εκπομπή την περασμένη εβδομάδα, όταν η ηθοποιός είχε δηλώσει στην εκπομπή πως τάσσεται κατά της στέψης του τρανς μοντέλου ως Μις Ολλανδία 2023.

Στο σχολιαστικό μέρος, η Μαριάντα Πιερίδη είχε υποστηρίξει πως τα δικαιώματα πρέπει να είναι ίδια για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φύλου.

Όσα είχε δηλώσει η Καίτη Φίνου στην εκπομπή του Open

«Εγώ είμαι της άποψης ότι υπάρχει το ανδρικό και το γυναικείο φύλο, ότι οι γυναίκες δεν δώσαμε τόσους αγώνες για να έρθει κάποιος άνδρας να διεκδικήσει έναν τίτλο που αφορά γυναίκα! Είναι όπως γίνεται στον αθλητισμό, είναι άδικο το να τρέχουν τρανς με γυναίκες, γιατί έχουν γεννηθεί διαφορετικά», είχε αναφέρει στον αέρα του ΟΡΕΝ η Καίτη Φίνου την περασμένη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Πολύ μεγάλη η πυρκαγιά στον Κουβαρά: Μήνυμα εκκένωσης από το 112, στη μάχη ελικόπτερα, αεροσκάφη και Ρουμάνοι πυροσβέστες (φωτό-βίντεο)

Ιλάειρα Ζήση: «Λύγισε» μιλώντας για την απώλεια του μωρού που κυοφορούσε

Δύσκολες στιγμές για την Άννα Φόνσου: Μετακομίζει προσωρινά στο «Σπίτι του Ηθοποιού» -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα