Καίτη Γαρμπή: «Καλούμαι ταυτόχρονα να “παίξω” όλους αυτούς τους ρόλους»

Συνέντευξη στο ΟΚ και τον Μιχάλη Ροδόπουλο παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή τραγουδίστρια στους άντρες της ζωής της, τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά και τον γιο τους, Δημήτρη. Παράλληλα, απάντησε και για τους “ρόλους” που έχει να ανταποκριθεί ως γυναίκα.

«Με τον Διονύση ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά, ήμασταν ζευγάρι σε πολλές προηγούμενες ζωές» έχεις δηλώσει για τον σύζυγό σου Διονύση Σχοινά. Πιστεύεις ότι η ψυχή δεν ολοκληρώνει τον κύκλο της μόνο σε μία ζωή;

Εδώ, Μιχάλη μου, θέλουμε δύο τεύχη να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα. Πιστεύω πως

η ψυχή είναι αιώνια και ο κύκλος γέννησης θανάτου εξυπηρετεί την εξελικτική της πορεία την οποία καθορίζει ο νόμος του κάρμα. Και κάρμα είναι οι εμπρόθετες σκέψεις και πράξεις μας που επηρεάζουν τημελλοντική μας εξέλιξη. Με απλά λόγια, ανάλογα με τις κακές ή τις καλές πράξεις μας θα έρθουμε αν χρειαστεί ξανά και ξανά μέχρι να πάρουμε το μάθημά μας.

«Ξεκίνα τη μέρα σου ευχαριστώντας τον Θεό! Στείλε ευγνωμοσύνη! Ό,τι έχεις είναι δώρο δικό Του!» γράφεις στο status σου στο Instagram. Οι μεταφυσικές σου αναζητήσεις σου έχουν δώσει σαφείς απαντήσεις στα υπαρξιακά ερωτήματα και τις ανησυχίες σου;

Ναι, μου έχουν δώσει. Πίστη στον Θεό, καλοσύνη κι αγάπη παντού, σε όλους και σε όλα.

Ποιος είναι ο πιο δύσκολος ρόλος που έχεις να ανταποκριθείς ως γυναίκα: Σύζυγος; Μητέρα; Αδελφή; Κόρη; Φίλη; Σταρ;

Όλοι και κανείς. Όλοι γιατί καλούμαι ταυτόχρονα να «παίξω» όλους αυτούς τους ρόλους και κανείς γιατί όλους τους κάνω με απέραντη αγάπη.

Διαβάστε ακόμα:

Dj Stephan – Έλενα Τσαγκρινού: Η νέα «καυτή» συνεργασία του ζευγαριού!

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν είναι τυχαίο ότι αναζήτησα μεγαλύτερο σύντροφο»

Αλεξία Τράικο: Τα πρώτα λόγια μετά τη νίκη της στο GNTM -«Συγγνώμη, τι έχει γίνει;»

Keywords
Τυχαία Θέματα