Καίτη Γαρμπή: «Πιθανώς να είμαι στο J2US, είμαστε σε συζητήσεις»

Την Καίτη Γαρμπή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» στη συναυλία – αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα που πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι ενδέχεται αυτή τη σεζόν να τη δούμε στο J2US.

«Δεν θα με δείτε σε κάποια σειρά. Είμαστε σε συζητήσεις για ένα project αλλά δεν έχει κλείσει κάτι ακόμα. Μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα θα ξέρουμε τι κάνουμε.

Πιθανώς να είμαι στο J2US. Έχω πολλές και ωραίες προτάσεις αλλά θα δούμε», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

«Δεν θέλω να χάσω τον σύζυγό μου, θέλω να είμαστε για πάντα μαζί. Αυτή η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον είναι τρομακτική και θέλουμε να είμαστε για πάντα μαζί», σχολίασε η τραγουδίστρια σχετικά με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά.

Ακόμα, η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στον γιο της, Δημήτρη, και το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά: «Ο Δημήτρης είναι πολύ μικρός για να σκεφτόμαστε γάμους και τέτοια πράγματα. Όλοι θέλουμε για το παιδί μας έναν άνθρωπο που να τον αγαπάει. Όπως αγαπάω τον γιο μου νομίζω ότι δεν θα μπορέσω να αγαπήσω κάποιον άλλον αλλά πλάκα θα έχει κάποια στιγμή να γίνω γιαγιά».

Διαβάστε ακόμα:

 Βρισηίδα Ανδριώτου: Έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της Αθηνάς Ευμορφιάδη -Η επική αντίδραση του Σπύρου Μαρτίκα

 Ανδρέας Μικρούτσικος -Έλενα Μαστραγελλή: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι -Φωτογραφίες

 Έφη Παπαθεοδώρου: Η αποκάλυψη για το “Παρά Πέντε” -«Δεν ήθελα να πάρω μέρος στη σειρά»

Keywords
Τυχαία Θέματα