Καλομοίρα για Eurovision: «H Έλενα και ο Σάκης είχαν μία δεύτερη ευκαιρία, μου έχει κολλήσει να πάω»

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» φιλοξενήθηκε η Καλομοίρα και έκανε μια  πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε -μεταξύ άλλων-  για την επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στη Eurovision

του 2008, όπου είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Secret Combination» και είχε κατακτήσει την 3η θέση.

Όσα είπε η Καλομοίρα στην εκπομπή της ΕΡΤ

«Το χάρηκα πάρα πολύ. Εγώ είμαι πιο ντροπαλή απ’ ό,τι νομίζεις αλλά όσο πιο μεγάλη είναι η σκηνή τόσο πιο πολύ ανοίγομαι. Ήταν αξέχαστη εμπειρία, ο κόσμος να τραγουδάει κάθε στίχο, να έχει κέφι. Ήταν όνειρο Δεν υπάρχουν καλύτεροι fans από τη Eurovision. Και είναι το μεγαλύτερο show παγκοσμίως, γιατί όλοι μου λένε για το Super Bowl… δείτε τα νούμερα. Κάνει μεγαλύτερη τηλεθέαση η Eurovision», τονίζει η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν θα την ενδιέφερε να λάβει ξανά μέρος στον μουσικό διαγωνισμό, η Καλομοίρα απάντησε: «Θα δούμε με το καλό, ό,τι είναι στη μοίρα να γίνει. Εγώ θα ήθελα πολύ, γιατί και η Έλενα και ο Σάκης είχαν μία δεύτερη ευκαιρία… και επειδή και οι τρεις πήραμε την τρίτη θέση, μου έχει κολλήσει να πάω.

Ήθελα τόσο καιρό να επιστρέψω, μου έστελναν και μηνύματα αλλά το ένστικτό μου έλεγε ότι δεν είμαι έτοιμη μέσα μου. Ένιωθα ότι δεν ήταν το σωστό timing, τώρα όμως κατάλαβα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Το on air σχόλιο για την Μαρία Ηλιάκη -«Θα μου μιλούσε…»

Χριστίνα Δελλή: «Μια νύχτα με πήρε τηλέφωνο η κόρη μου και μου είπε “μαμά, ο άνδρας μου πέθανε”»

Τζένη Μελιτά: Το σχόλιο που δέχτηκε πριν από τον γάμο της και την εκνεύρισε -«Είμαι σε ένταση…»

Keywords
Τυχαία Θέματα