Καλομοίρα: Η αποκάλυψη για τον έντονο τσακωμό που είχε -«Κατηγόρησε το παιδί μου που τότε είχε θέμα»

Την Καλομοίρα συνάντησαν οι κάμερες των τηλεοπτικών ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Τετάρτης 28/6 στο πάρτι γνωστού περιοδικού που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Η γνωστή τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς συμμετέχει στο J2US του Alpha, δε δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις-απορίες των

δημοσιογράφων.

Μεταξύ άλλων, η Καλομοίρα ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να εγκατασταθεί μόνιμα στην χώρα μας -αφήνοντας πίσω της την Νέα Υόρκη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον τσακωμό που είχε με μια μητέρα ενός παιδιού.

Όσα είπε η Καλομοίρα στις κάμερες

«Σκέφτομαι να μείνω στην Ελλάδα μόνιμα για να μάθουν και τα παιδιά καλά ελληνικά», αποκάλυψε αρχικά η Καλομοίρα.

Όσο για την έντονη στιγμή που είχε με μητέρα ενός παιδιού, είπε στη συνέχεια: «Έχω τσακωθεί πολύ άσχημα μία φορά και της το είπα γιατί κατηγόρησε κάτι για το οποίο το παιδί μου τότε είχε θέμα. Εκεί έγινα σάικο. Δεν πειράζω αλλουνού παιδιά, μην πειράζεις και τα δικά μου. Μίλησα έτσι γιατί έπρεπε να βάλω όρια».

Και συμπλήρωσε στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 29/6 στηνε κπομπή «Happy Day»: «Ο άλλος παίρνει θάρρος γρήγορα. Μετά, αφού έκανα τα παιδιά, έμαθα να μιλάω πιο πολύ. Γιατί αν δεν μιλάω εγώ, ποιος θα μιλήσει;».

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει το ωραιότερο νέο της ζωής της -Η σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

Madonna: Μπήκε στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη -Αναβάλλει την περιοδεία της

Good Job Nicky για τις κρίσεις πανικού: «Έχει φύγει πια το συννεφάκι από πάνω μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα