Καλύτερα δε γίνεται: Εκτός εκπομπής Ραφαηλίδης και Νικόλιζα -Τι είπε η Ναταλία Γερμανού

Με απουσίες ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου 27/5 η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη της εκπομπής, αφού η παρουσιάστρια καλησπέρισε πρώτα τους τηλεθεατές, στη συνέχεια ενημέρωσε ότι θα υπάρξουν δύο ελλείψεις. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και την Εβελίνα Νικόλιζα, οι οποίοι είναι άρρωστοι.

«Ελαφρώς αποδεκατισμένοι από ότι βλέπετε. Είμαστε μείον δύο. Να στείλουμε την αγάπη μας και τα περαστικά μας στην Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη που μας βλέπουνε

κουκουλωμένοι με την κουβερτούλα. Πάρα πολύ χάλια και οι δύο. Περαστικά στον Παναγιώτη και στην Εβελίνα. Ο ένας με 40 πυρετό και αμυγδαλές, η άλλη με κολικό», είπε η Ναταλία Γερμανού για την απουσία των συνεργατών της.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει να κρατάει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό και την επόμενη χρονιά, αφού πριν από μερικούς μήνες ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό που τη φιλοξενεί.

Βέβαια, η Ναταλία Γερμανού δεν θα μείνει μόνο στο «Καλύτερα δε γίνεται», αφού σύντομα θα την απολαύσουμε και σε ένα φαντασμαγορικού show. Ο λόγος για το «Secret Song».

Τα γυρίσματα του show έχουν ξεκινήσει και σήμερα, Τρίτη 25/4, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Coming Soon».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Μαριλούς Κοζάρη λίγο πριν τον γάμο με τον Πάνο Μουζουράκη

Κώστας Φραγκολιάς: Σε αυτή την επιτυχημένη σειρά του Alpha θα παίξει τη νέα σεζόν -Συνεχίζει στο «Happy Day»;

Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Στην Αίγινα για τον γάμο Μουζουράκη και Κοζάρη -Ποιοι άλλοι βρέθηκαν εκ

Keywords
Τυχαία Θέματα