“Κάποιος είχε στείλει μήνυμα στο Facebook να του στείλω τις κάλτσες μου για να κοιμάται με αυτές”!

Η Κατερίνα Στανίση είναι αυθεντική και πάντα όταν παραχωρεί συνεντεύξεις μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια, γι’ αυτό και τα όσα λέει, έχουν ενδιαφέρον.

Η τραγουδίστρια μίλησε για όλα στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα social media που έχει, αποκαλύπτοντας ένα αστείο περιστατικό. “Έχω μια σελίδα στο Facebook που τη διαχειρίζεται ο αδερφός μου

και ένα φιλαράκι. Κάποιος είχε στείλει μήνυμα στο Facebook να του στείλω τις κάλτσες μου για να κοιμάται με αυτές”!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της και στα χρήματα: “Δεν ζητάω πολλά χρήματα στα μαγαζιά που τραγουδάω, έχω τόσες επιτυχίες και δεν μπορώ να πάω σαν τον φτωχό συγγενή. Τώρα θέλουν να τραγουδάμε μετά από τόσα χρόνια καριέρα και να μας δίνουν στραγάλια, καλύτερα να μείνω σπίτι μου. Έχω δουλέψει και δουλεύω σαν το σκυλί, δεν κλαίγομαι, αλλά δεν πληρώθηκα όπως θα μου άξιζε”.

Μάλιστα, μίλησε για τα λεφτά που έχασε: ” Μου φάγανε χρήματα στο χρηματιστήριο, με μπλέξανε και εγώ δεν ήξερα από αυτά. Δεν θα βγω λόγω κρίσης στη πίστα σαν γλιτσιάρα, έχω φορέματα haute couture και τα λοιπά”.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, τόνισε ότι ζει με τη μητέρα της γιατί την χρειάζεται και πως δουλεύει από τα 12 της, καθώς πήγε σχολείο μέχρι τη Β’ δημοτικού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Παραμένει ή φεύγει η Αλεξανδράκη από το Nomads;-“Ο σύντροφος της δεν σηκώνει το τηλέφωνο…”

Keywords
Τυχαία Θέματα