Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους

Αντιμέτωποι με μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια ήρθαν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών τους, αφού το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα ένας άνδρας «εισέβαλε» στο σπίτι τους στη Βούλα και το διέρρηξε.

Η γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι άκουσε τον θόρυβο και ανέβηκε στον δεύτερο όροφο, όπου αντίκρισε έναν άνδρα μέσα στο δωμάτιο του επιχειρηματία. Η ίδια έπαθε σοκ και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο εν λόγω

άνθρωπος να διαφύγει από το σπίτι, παίρνοντας μαζί του πανάκριβα ρολόγια.

Το πρωί της Τετάρτης 19/4, η εκπομπή «Breakfast@Star» παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις του επιχειρηματία και της αθλήτριας μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους. Η κάμερα της πρωινής εκπομπής τους εντόπισε στο αεροδρόμιο μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές.

«Τώρα γυρνάω για να δω τι συμβαίνει στο σπίτι. Καλά δεν μπορεί να είναι. Η κοπέλα να είναι πάνω απ’ όλα καλά μετά από το σοκ. Το άσχημο της υπόθεσης αυτό είναι, το πως νιώθεις όταν βλέπεις έναν κλέφτη μέσα στο σπίτι. Τα πράγματα αγοράζονται.

Η γυναίκα άκουσε τον θόρυβο ανέβηκε, έβαλε τις φωνές και έφυγε αυτός από το σπίτι. Είναι σοκαριστικό να ξέρεις ότι κάποιος έχει μπει στο δωμάτιό σου, στο σπίτι σου ενώ εσύ λείπεις και να ακούς τη γυναίκα σε αυτή την κατάσταση. Από τη στιγμή που δεν συνέβησαν χειρότερα, να την τραυματίσει, πάω να δω κι εγώ τι συνέβη», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Φιντιρίκου.

«Ξεκίνησαν ωραία οι διακοπές αλλά κατέληξαν άσχημα. Παιδιά ζούμε κάτι δύσκολο…», αρκέστηκε να αναφέρει η Κατερίνα Δαλάκα και αποχώρησε ούσα σοκαρισμένη από την εισβολή στο σπίτι τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Γεωργούλης: Σε κατάσταση – σοκ μετά την καταγγελία – Όσα αποκάλυψε το περιβάλλον του

 Σοκάρει ο Νίνο: «Με είχαν “γαζώσει” με ένα καλάσνικοφ, ήταν απόπειρα δολοφονίας»

 Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Καταστράφηκα χωρίς να φταίω επειδή έβαλα την υπογραφή μου ως εγγυήτρια»

Keywords
Τυχαία Θέματα