Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί να είμαι ερωτευμένη αλλά σύντροφο δεν έχω»

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων για την προσωπική ζωή της τους τελευταίους μήνες.

Η παρουσιάστρια είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον επί χρόνια σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ωστόσο οι δυο τους διατηρούν επαφές.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε μέσω τηλεφώνου τον Σπύρο Μπιμπίλα και έσπευσε να του ευχηθεί για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

και την ημέρα των ερωτευμένων. Τότε, ο πρόεδρος του ΣΕΗ τη ρώτησε αν εκείνη είναι ερωτευμένη και η παρουσιάστρια δε δίστασε να απαντήσει.

«Εγώ θα ήθελα πολύ να γιορτάζω. Μπορεί να είμαι ερωτευμένη αλλά σύντροφο δεν έχω. Εντάξει, αιωρείται γενικότερα αυτό…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Alpha, ρωτώντας εκείνον, αν θα βγει απόαψε να γιορτάσει.

«Όχι, αφού δεν υπάρχει πώς θα βγω», απάντησε με χιούμορ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε στον αέρα του «Super Κατερίνα» πως είναι ελεύθερη, λέγοντας: «Δεν πειράζει, είμαστε πολλές οι ελεύθερες σήμερα».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Αντωνά: Η παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή – «Με χούφτωσε απροκάλυπτα»

 Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο λόγος που δε θέλει να παίξει το τηλεοπτικό ζευγάρι με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη

 Μαίρη Παναγάκου: Τα πρώτα λόγια μετά την αυτοκτονία του γιου της – «Για μένα θα ζει μέσα στην καρδιά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα