Κατερίνα Καινούργιου: «Το τι βρισίδι έφαγα… αυτό σημαίνει bullying»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε χτες (6/2) μέσω Skype ο Βασίλης Κούρτης, ο οποίος ήταν ένας από τους φετινούς υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision.

Μάλιστα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου αντίκρισε τον 29χρονο Τενόρο, ενθουσιάστηκε με την εμφάνισή του και του έκανε διάφορα κομπλιμέντα στον αέρα της εκπομπής.

Βέβαια, αυτή της η αντίδραση ενόχλησε

πολλούς από τους διαδικτυακούς φίλους της, οι οποίοι την κατέκριναν για την στάση της μέσω μηνυμάτων που της έστειλαν στα social media.

«Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα… αυτό σημαίνει bullying. Μου έγραφαν: cougar, MILFάρα… δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά. Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί: τι ωραίο παιδί είσαι; Δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές.

Το να πεις κάτι όμορφο σε κάποιον δεν είναι κακό. Εγώ το λέω και σε γυναίκες. Τι bullying είναι αυτό που δέχθηκα μετά; Τι επίθεση; Αν τα βγάλω αυτά που έγραφαν, θα τρελαθείτε. Να ηρεμήσουμε λίγο, ξεπερνάμε τα όρια», σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής της.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Απαντά για τη σχέση της κόρης της, Μελίνας με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Παντρεύονται το καλοκαίρι στη Μύκονο

Survivor All Star: Ο λόγος που ο Βασάλος και η Ρουμελιώτη έφυγαν μαζί στο δάσος

Keywords
Τυχαία Θέματα