Κατερίνα Καραβάτου για «My Style Rocks»: «Είναι μία διαφορετική πρόκληση για εμένα»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 2/1, ο ΣΚΑΪ εξέδωσε νέα ανακοίνωση για το «My Style Rocks», μέσα από την οποία έγινε γνωστό πως παρουσιάστρια του show μόδας θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου.

«Η Κατερίνα Καραβάτου θα μας συστήσει τις διαγωνιζόμενες που θα κυνηγήσουν το όνειρό τους, σε ένα project που τολμά να αναδείξει το διαφορετικό και δίνει την ευκαιρία

για μια καριέρα στο χώρο της μόδας. Είναι το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό τους, και με την αμεσότητά που τη χαρακτηρίζει θα τις βοηθήσει να ξεδιπλώσουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Χριστίνα Βουδούρη συνάντησαν την παρουσιάστρια, η οποία τόνισε -μεταξύ άλλων- πως αυτό το νέο της εγχείρημα είναι μια πρόκληση για εκείνη πως χαίρεται πολύ που της δίνεται αυτή η ευκαιρία.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι μια διαφορετική πρόκληση για εμένα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Θα έχουμε όλο τον χρόνο να τα πούμε. Ήθελα πολύ να κάνω διαφορετικά πράγματα και χαίρομαι πολύ που μου δόθηκε η ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Λευτέρης Μητσόπουλος: Συγκινεί για το κολλητό του που «έφυγε» σε τροχαίο μποστά του -«Μου στοίχισε πάρα πολύ»

Survivor All Star: Ο παίκτης που θέλησε να περάσει απαρατήρητος στο αεροδρόμιο και τα κατάφερε (Βίντεο)

Εύα Καϊλή: Η απάντηση του δικηγόρου της στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα