Κατερίνα Παπουτσάκη: Στη Σητεία με τον γιο της, Μάξιμο -Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο μεγαλύτερος γιος της, Μάξιμος, βρίσκονται στην Σητεία της Κρήτης και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Η ηθοποιός περνά χαλαρές και ανέμελες στιγμές και όλες αυτές τις μέρες έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της

φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, σε κάποιες από τις αναρτήσεις βλέπουμε την Κατερίνα Παπουτσάκη να ποζάρει χαμογελαστή με μπικίνι, αλλά και τον γιο της να φωτογραφίζεται ανέμελος στην παραλία με τα αξιολάτρευτα σκυλάκια τους.

Η γνωστή ηθοποιός, μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, δείχνει να απολαμβάνει και πάλι την καθημερινότητά της…

«Οι ευθύνες μετά το διαζύγιο είναι περισσότερες. Προφανώς μία τέτοια απόφαση προέκυψε μετά από μεγάλη σκέψη και ζυμώσεις. Όλο αυτό ξεπερνιέται με τον χρόνο, προσπαθώντας να φτιάξεις μία καινούργια πραγματικότητα που σ’ ευχαριστεί και βασιζόμενος στα πόδια σου, στους φίλους σου, στην οικογένειά σου», είχε αναφέρει η γνωστή ηθοποιός για τον χωρισμό της σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από κάποιους μήνες στην εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη».

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Αθανασίου: Η εξομολόγηση για την πατρότητα και τις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού

Γεωργία Αβασκαντήρα: Έγινε θεία! Η φωτογραφία με τη νεογέννητη ανιψιά της και το τρυφερό μήνυμα

Διονύσης Σχοινάς: Φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα