Κατερίνα Παπουτσάκη: Βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μας δείχνει την κοιλίτσα της, στον πέμπτο μήνα της κύησης!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλάφας έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Μάλιστα, το ζευγάρι περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά του τον δεύτερο καρπό του έρωτα τους.

«Είμαι στον τέταρτο μήνα και είναι αγοράκι. Θα γεννήσω με το καλό, τέλος Μαρτίου», δήλωσε πριν από αρκετό καιρό η ηθοποιός σε τηλεοπτική κάμερα.

Πέντε χρόνια μετά τον ερχομό του γιου

τους Μάξιμου το αγαπημένο ζευγάρι θα μεγαλώσει την οικογένειά του. Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός το 2017, αποκάλυψε ότι ο μικρός Μάξιμος τους ζήτησε ένα αδελφάκι, ενώ η ίδια είχε κάποιες φοβίες για την απόκτηση ακόμα ενός παιδιού.

«Πλέον ο Μάξιμος έχει αρχίσει και μας το ζητάει. Μας λέει ‘το Πάσχα θέλω μια αδερφούλα. Δεν ξέρω τι ακριβώς με φοβίζει… Έδωσα πάρα πολύ ενέργεια και αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά, θέλοντας να τα κάνω όλα σωστά και αισθάνομαι πως έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε αναπτύξει έναν πολύ ωραίο κώδικα επικοινωνίας και εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Ο Μάξιμος μας ακούει και είναι πολύ επικοινωνιακός –χωρίς να έχει χάσει την έντονη προσωπικότητά του, που νομίζω πως μεγαλώνοντας θα του βγει σε καλό. Αν όμως θέλαμε να κάνουμε ένα δεύτερο παιδί για να είναι κοντά ηλικιακά με τον Μάξιμο, νιώθω πως πια “έφυγε το τρένο”», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της, στη Νέα Υόρκη. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, στον πέμπτο μήνα της κύησης, με φόντο τα ψηλά κτίρια της μεγαλούπολης.

Δείτε τη παρακάτω φωτογραφία:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love @ppilafas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papoutsaki (@katerina_papoutsaki) στις 9 Νοέ, 2018 στις 8:30 πμ PST

Δείτε ακόμη: Η Σάσα Μπάστα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Αυτός είναι ο 10 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγος και πατέρας του παιδιού της

Keywords
Τυχαία Θέματα