Κάτια Ταραμπάνκο: Η επική αντίδραση όταν άκουσε ότι ο πρώην σύντροφός της, Γιώργος Λάγιος θα βρίσκεται σε τηλεοπτική εκπομπή

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, όπου έγινε ευρέως γνωστή καθώς κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για την προσωπικότητά της όσο και για το ταλέντο της στον χώρο της μόδας.

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μοιράστηκε τον τίτλο του επόμενου top model με την Άννα Μαρία Ηλιάδου και αργότερα δοκιμάστηκε και σε ρόλο παρουσιάστριας στο Glam Wars στο Open.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου

συνάντησαν το μοντέλο στα εγκαίνια γνωστού κομμωτηρίου, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ποιο είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, αλλά και για το ποια είναι η γνώμη της για την φημολογούμενη συμμετοχή του πρώην συντρόφου της, Γιώργου Λαγιού σε μια νέα τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

«Τηλεοπτικά θα σκεφτόμουν τα πάντα αλλά είμαστε ακόμα σε συζητήσεις. Δε λέω κάτι παραπάνω γιατί έχω φάει πολύ μάτι.

Σε πάνελ θα ήμουν πολύ εύκολα γιατί έχω και ωραία ατάκα. Θα ήθελα μια γυναικεία εκπομπή, να μαζευόμαστε και να σχολιάζουμε. Τι ωραία που θα ήταν, κους-κους», είπε η Κάτια Ταραμπανκο όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον.

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον πρώην αγαπημένο της σε τηλεοπτική εκπομπή, η αντίδρασή της ήταν επική.

«Ποιος;», αναρωτήθηκε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο και στη συνέχεια τόνισε: «Α, εντάξει καλή επιτυχία».

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη: Μιλά για την απόφασή της να σπουδάσει ξανά -Αυτή είναι η σχολή που διάλεξε

Σασμός: Ο Αντώνης σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Survivor All Star: Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα