Κάτια Ταραμπάνκο: Η γνωριμία με τον σύντροφό της και η αποκάλυψη για το μονόπετρο

Η Κάτια Ταραμπάνκο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor, τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και τη σχέση της με τον σύντροφό της, Θοδωρή. Το μοντέλο περιέγραψε πώς η παραγωγή την ενημέρωσε για τον πόλεμο και, μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αναφερόμενη σε αυτό που συμβαίνει στη χώρα της.

Όσον αφορά στην προσωπική ζωή της, η Κάτια Ταραμπάνκο

αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της και μίλησε για τη σχέση τους αλλά και για το πόσο υποστηρικτικός είναι πάνω στο κομμάτι της δουλειάς της.

Σχετικά με τη γνωριμία τους, το γνωστό μοντέλο δήλωσε: «Ο σύντροφός μου δουλεύει στην Ελβετία, τη Γερμανία, Εδιμβούργο, Ντουμπάι, φεύγει και Αμερική… Είναι tattoo artist και κάνει guest. Τώρα είναι Ελλάδα… Κάποια από τα τατουάζ μου τα έχει κάνει ο σύντροφός μου. Γνωριστήκαμε, όταν πήγαμε να κάνει ο πρώην μου τατουάζ σε εκείνον.

Βασικά, ο φίλος ενός φλερτ που είχα πήγε εκεί να κάνει τατουάζ και εγώ έτυχε να περνάω μετά από ένα μάθημα που είχα και εκεί τον είδα. Είδα έναν άνθρωπο που με κρατάει μέχρι και σήμερα ήρεμη. Η επικοινωνία κάνει καλό στις σχέσεις. Βοηθάει και η απόσταση γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον, κρατάει φλογερό το συναίσθημα. Το σημαντικότερο όμως είναι το ότι δε με πιέζει στη δουλειά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κριτήριο».

Αναφερόμενη στην καταπίεση που έχει δεχτεί στο παρελθόν από συντρόφους, είπε: «Στο παρελθόν είχα δεχτεί πολλή πίεση. Έμπαινα μέσα στο στούντιο φωτογράφησης και έκανα βίντεο κλήση με τον σύντροφό μου, του έδειχνα πού θα φωτογραφηθώ, ποιος είναι ο φωτογράφος… Υπήρχε πολλή πίεση. Σιγά σιγά άρχισα να κόβω τέτοια περιστατικά.

Κάποιοι προσπάθησαν να μου ρίξουν την αυτοπεποίθησή μου. Και έτσι βρέθηκε ο Θοδωρής που με βγάζει και φωτογραφίες και μου λέει “αυτή θα βάλεις που φαίνεται και το πωπουδάκι ωραίο”. Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να πατήσω πόδι και να αρχίσω να λέω ότι “αυτή είναι η δουλειά μου”. Όσο δυναμική με βλέπετε στη δουλειά μου, άλλο τόσο ευαίσθητη είμαι μέσα μου. Είμαι πιο ήρεμη, με άλλαξε το Survivor».

Τέλος, εξομολογήθηκε για τον σύντροφό της: «Ευελπιστώ ότι η ζωή μου θα συνεχιστεί με τον Θοδωρή. Δε θα πω μεγάλες κουβέντες όμως. Για παιδί δεν είμαι έτοιμη, σίγουρα όχι. Προτιμώ να βοηθήσω τα ζωάκια για την ώρα. Το μονόπετρο αυτό ήταν της μαμάς του Θοδωρή και μου το χάρισε. Με αποδέχτηκε στην οικογένεια».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Κάτια Ταραμπάνκο για τον σύντροφό της:

Διαβάστε ακόμα:

 Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: Αποκαλύπτει τα γούρια της λίγο πριν από την έναρξη του Β’ Ημιτελικού

 Έλενα Πολυχρονοπούλου: Η μητέρα της δηλώνει – «Σήμερα ξαναγεννιέται το παιδί μου και εμείς»

MasterChef: Η ομάδα που κερδίζει και το τελευταίο έπαθλο της χρονιάς!

Keywords
Τυχαία Θέματα