Κάτια Ταραμπάνκο: Το πρώτο σοκ για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η αντίδρασή της για τον όρο “κλέφτρα”

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στον αέρα του Love It.

Συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο μίλησε σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στις φετινές αγωνιστικές της επιδόσεις, στον όρο “κλέφτρα” που την έχει στιγματίσει, αλλά και στην αντίδρασή της όταν έμαθε για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Έκλεισε αυτός ο κύκλος με έναν όμορφο ιδιαίτερο τρόπο. Ήταν λογικό

να μην είμαι τόσο καλή στον στίβο μάχης γιατί μπήκα στα μισά. Πέρυσι είχαμε ξεκινήσει όλοι από το ίδιο επίπεδο. Εξασκούσαμε το χέρι μας, τις ανάσες μας. Εγώ μπήκα στα βαθιά και μετά από covid, και αναπνευστικά ήμουν λίγο περίεργα. Προφανώς και με στιγμάτισε και με πλήγωσε, γιατί γύρισα στην Ελλάδα και ναι μεν είχε γυρίσει όλο προς το καλό αλλά έβλεπα μέχρι και φέτος σχόλια “α, γυρίζει η κλέφτρα”. Τέτοιες λέξεις πρέπει να αποφεύγονται να χρησιμοποιούνται στην τηλεόραση αν δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία γιατί καταστρέφεις τον άλλο άνθρωπο ξεκάθαρα», ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για την αντίδρασή της όταν πληροφορήθηκε για τον πόλεμο στην χώρα της είπε ότι «όταν μου είπαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία τα έχασα τελείως. Δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε 2022 και υπάρχει ακόμα πόλεμος και πεθαίνει κόσμος. Ήμουν χαμένη. Αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Μου είπαν ότι καταστράφηκε ολόκληρη η πόλη μου, είναι περίεργο. Οι δικοί μου είναι όλοι καλά αλλά δε μου αρκεί αυτό, είναι εγωιστικό να λέω ότι όλα είναι καλά επειδή είναι καλά μόνο οι δικοί μου».

Διαβάστε ακόμα:

Τάκης Παπαματθαίου: «Δύσκολος χαρακτήρας ο Πέτρος Φιλιππίδης, είχαμε πλακωθεί πολλές φορές»

Συγκινεί η Βίκυ Βολιώτη: Το γράμμα που τής έγραψε ο πατέρας της λίγο πριν πεθάνει

Εβελίνα Νικόλιζα: Όσα αποκάλυψε για την εκπομπή με τον Γιώργο Τσαλίκη λίγο πριν την πρεμιέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα