Κηδεία Στηβ Κακέτση: Συντετριμμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα – Έφτασε στο κοιμητήριο με τον γιο της

Ο Στηβ Κακέτσης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο. Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται αυτή την ώρα στο Κοιμητήριο του Παπάγου, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους άνθρωπο.

Ανάμεσά τους και η Κατιάνα Μπαλανίκα. Η γνωστή ηθοποιός είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Στηβ Κακέτση, με τον οποίο συμπορεύτηκαν αρκετά χρόνια και έζησαν έναν μεγάλο έρωτα. Οι δυο τους απέκτησαν έναν γιο, τον Μάκη, ο οποίος πενθεί

τις τελευταίες ημέρες τον χαμό του πατέρα του.

Η κάμερα της «Super Κατερίνα» βρίσκεται στο κοιμητήριο, όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Στηβ Κακέτση, και εντόπισε την Κατιάνα Μπαλανίκα κατά την άφιξή της. Συνοδευόμενη από τον γιο τους, η ίδια απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και ζήτησε να μην υπάρχουν πλάνα της.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η ηθοποιός φοράει μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και μαντήλι στα μαλλιά, θέλοντας έτσι να μην τραβήξει τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων επάνω της. Η Κατιάνα Μπαλανίκα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι με λευκό μπλουζάκι.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Κούγιας: «Κατέστρεψε ανθρώπους ο Λαζόπουλος, τώρα προσπαθεί να καταστρέψει κι άλλους»

 Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Ο Ανδρέας δεν θα άφηνε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του»

 Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκάλυψε ότι συνεχίζει στον ANT1 πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα