Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρει η μαρτυρία μητέρας – «Είδα το παιδί μέσα στις μελανιές»

Σοκάρουν οι περιγραφές μητέρας, που κατάφερε να πάρει πίσω τα παιδιά της από τη δομές της «Κιβωτού του Κόσμου», στην εκπομπή «Live News». Tα παιδιά της βρίσκονται μαζί της μετά από ένα μεγάλο αγώνα που έδωσε με τον Συνήγορο του πολίτη. Η ίδια ισχυρίζεται πως δεν της επέτρεπαν να δει τα παιδιά της επί μήνες κι όταν κατάφερε να τα δει το ένα από αυτά ήταν μέσα στις μελανιές από το ξύλο.

«Τα παιδιά μου έμειναν εκεί δέκα μήνες, είχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να τα δω καθόλου, έκανα ασφαλιστικά μέτρα. Απευθύνθηκα στον Συνήγορο του πολίτη και ζήτησα βοήθεια γιατί μου έλεγαν συνέχεια ότι

τα παιδιά είναι άρρωστα, ότι έχουν κολλήσει Covid και συνέχεια έβρισκαν δικαιολογίες για να μην μπορέσω να τα δω», δήλωσε αρχικά η μητέρα από τον Βόλο.

Και συνέχισε: «Πέντε φορές κόλλησαν Covid μου είπαν στους μήνες που έμεναν εκεί τα παιδιά. Ότι κόλλησαν και τα τρία, με αποτέλεσμα να είναι σε καραντίνα και να μην τα δούμε».Επιπλέον η μητέρα καταγγέλλει ότι παραβίαζαν από τη δομή τη δικαστική εντολή που έδινε το δικαίωμα στην μαμά να βλέπει τα παιδιά της μία φορά την εβδομάδα και να μιλάει καθημερινά με τα παιδιά της.

Σχετικά με τον παιδαγωγό που είχε απομακρυνθεί από την δομή του Βόλου, μετά από καταγγελία που είχε κάνει σε παρελθόντα χρόνο για κακοποίηση παιδιών, είπε η καταγγέλλουσα: «Μου είχε πει ο γιος μου ότι ο κύριος αυτός που έκανε την καταγγελία ήταν ένας αξιόλογος κύριος, ήταν ο καλύτερος παιδαγωγός που έχει περάσει».

Η μητέρα κατήγγειλε ακόμα: «Το δεύτερο παιδί ήταν στην Αθήνα στην ”Κιβωτό” είχα πάει επισκεπτήριο να δω τον γιο μου και το παιδί μου παραπονιόταν ότι πονάει στην πλάτη και δεν αισθάνεται καλά. Τότε εγώ του έβγαλα την μπλούζα και είδα το παιδί μέσα στις μελανιές και έβγαλα φωτογραφίες κρυφά, γιατί δεν επιτρέπεται».

Όσον αφορά το τρίτο παιδί της, η ίδια υποστηρίζει ότι της το πήραν, καθώς ήθελαν να το δώσουν για υιοθεσία: «Ο λόγος που μου πήραν το παιδί είναι γιατί ήθελαν να το δώσουν για υιοθεσία».

Διαβάστε ακόμα:

 Βασίλης Ζούλιας: «Ήμουν ένας άνθρωπος που μισούσε τον εαυτό του, από 8 ετών έκανα απόπειρες»

 Σοφία Καρβέλα: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα

 Αλίκη Κατσαβού: «Δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος για σύντροφο»

Keywords
Τυχαία Θέματα