Κλέλια Πανταζή: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου της και το όνομα που θα του δώσει

Σε ένα εφ’ όλης της ύλης Q&A κλήθηκε να απαντήσει η Κλέλια Πανταζή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Γυμναστικής έχει αναπτύξει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της και μοιράζεται μαζί τους την καθημερινότητά της.

Η Κλέλια Πανταζή έλαβε ερωτήσεις που αφορούσαν στα παιδιά της, στον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο, στην αδερφή της, Άννη Πανταζή και γενικότερα στη ζωή της. Ακόμα, αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν ποιο

είναι το όνομα που θα δώσουν με τον σύζυγό της στο δεύτερο παιδί τους.

Η ίδια, λοιπόν, αποκάλυψε πως ο μικρότερος γιος τους θα έχει δύο ονόματα. Το ένα θα προέρχεται από τον παππού Γιάννη και το άλλο είναι και αυτό με το οποίο θα τον φωνάζουν. Η Κλέλια Πανταζή απέφυγε, βέβαια, να αναφέρει ποιο θα είναι αυτό. Ωστόσο, αποκάλυψε πως η βάφτιση θα γίνει 25 Σεπτεμβρίου.

«Θα είναι διπλό όνομα. Το ένα είναι του παππού Γιάννη. Το άλλο είναι και αυτό που θα τον φωνάζουμε… Έκπληξη!», έγραψε η Κλέλια Πανταζή σχετικά με το όνομα που θα πάρει ο γιος της.

Όταν ρωτήθηκε για την ημερομηνία της βάφτισης, η ίδια δε δίστασε να δείξει και ένα μέρος του προσκλητηρίου, που έχει δοθεί στους καλεσμένους.

Διαβάστε ακόμα:

Χαρά Παππά: Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον σύντροφό της!

 Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της: «Ανακατεύομαι, ζαλίζομαι, με πειράζει ο ήλιος…»

 Σάκης Ρουβάς: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μακαρονάδα με υλικά από το μποστάνι του

Keywords
Τυχαία Θέματα