Κλέλια Πανταζή: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση του γιου της – «Γέννησα με καισαρική γιατί…»

Η Κλέλια Πανταζή έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, καθώς πριν από λίγα εικοσιτετράωρα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο.

Η γνωστή Ολυμπιονίκης μίλησε το πρωί της Πέμπτης 6/1 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη γέννα της και τον ερχομό του μωρού της.

«Γέννησα με καισαρική γιατί έτσι είχα φέρει στον κόσμο και το πρώτο παιδί μου λόγω του ζαχάρου που είχα. Ήταν προγραμματισμένο να γεννήσω τη Δευτέρα. Δεν είχα άγχος για τη γέννα αλλά για το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ

γιατί αν ήταν θετικό θα έπρεπε να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο με κάποιον γιατρό που δεν με γνωρίζει», είπε αρχικά η Κλέλια Πανταζή.

Αναφερόμενη στον πρωτότοκο γιο της, η αθλήτρια δήλωσε: «Περιμένω με αγωνία να δω την αντίδραση του Μιχαήλ Άγγελου τώρα που θα πάμε σπίτι. Έχω προετοιμάσει αρκετά το έδαφος, του μιλούσα συνέχεια για τον αδερφό του και το δώρο που θα του φέρει… Με την άφιξη του μωρού, θα ‘ρθει στο σπίτι και ένα ποδήλατο».

Τέλος, πρόσθεσε: «Έχουμε τη χαρά με την Άννη Πανταζή να γεννήσουμε κοντά τα παιδιά μας. Το hashtag μας είναι ξαδερφάκια σαν αδερφάκια».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Έλενα Παπαρίζου: «Ήταν ένα τραύμα που είχα μέσα μου και δεν ήθελα να το συζητάω»

 Μάνος Νιφλής: «Έκανα τρία rapid τεστ αρνητικά και το μοριακό βγήκε θετικό»

 Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση του Ανδρέα Τσούνη ανήμερα της γιορτής της

Keywords
Τυχαία Θέματα